Gigantul american de pe piata de fashion, FOREVER 21, vine in Romania

0
791

Legendarul brand de fashion Forever 21 si-a anuntat planul de a intra pe piata din Romania, prin deschiderea primului sau magazin in Bucuresti, in aceasta toamna. Magazinul va fi amplasat in ParkLake, noul centru comercial care isi va deschide in curand portile pentru publicul larg si care va oferi o locatie unica de a face cumparaturi si de a petrece timpul liber.

“Piata romaneasca este una dintre cele mai importante destinatii de retail pentru noi. Potentialul sau, alaturi de nivelul de dezvoltare si de modernizare din ultimii ani, este impresionant si promitator. ParkLake este o locatie ideala pentru primul nostru magazin din aceasta tara. Credem cu tarie in interactiunea oamenilor cu brand-ul nostru in Romania, acesta oferind oportunitatea de a gasi locul unde tendintele globale in moda se imbina cu o experienta unica a cumparaturilor”, a spus Alexandros Doukas, CEO Teren Management Europe.

Lansarea Forever 21 in Romania este parte din expansiunea extensiva a Teren Management Europe, francizat exclusiv al brand-ului “Forever 21” in 9 tari din Europa. Pana la sfarsitul anului 2016, compania planuieste sa deschida magazine in 5 tari: Republica Ceha, Polonia, Portugalia, Romania si Slovacia.

Fondat in Los Angeles in 1984, Forever 21 este unul dintre cei mai mari retaileri de specialitate din Statele Unite, cu magazine ce ofera optiuni de tip fast-fashion, cu scopul de a aduce cele mai recente tendinte de pe catwalk pentru femei si barbati de toate varstele. Scopul brand-ului este de a inspira experienta de shopping a tuturor clientilor, oferind un mediu captivant de cumparaturi cu o oferta extrem de variata de produse in trend, la o valoare foarte buna.

Magazinul Forever 21 din ParkLake va oferi cumparatorilor o selectie larga de produse, intinse pe o suprafata de 1.600m2, ce va fi dispusa pe doua etaje.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here