Afla cum poti castiga 4200 de euro pe luna de la Uniunea Europeana!

0
841
steag-ue

steag-ueIn data de 15 martie a.c. se da startul celei mai mari competitii pentru administratori publici europeni. Cum poti castiga peste 4.200 de euro pe luna la UE.

Absolventii de facultate se pot inscrie, incepand din 15 martie, in competitia pentru un post de administrator in cadrul institutiilor europene. Oficiul European pentru Selectia Personalului (EPSO) lanseaza competitia anuala pentru aproximativ 300 de joburi in domenii precum Administratie publica europeana, Drept, Audit, Comunicare si Relatii Externe.
O pozitie de administrator este una de functionar european permanent, cu o remuneratie care incepe de la 4.200 de euro (in cazul AD 5) si de la 5.350 de euro (in cazul AD 7).

Administratorii se ocupa de elaborarea politicilor si de punerea in aplicare a legislatiei europene, efectueaza analize si ofera consiliere.

Un administrator poate juca un rol esential in procesul legislativ si in cel bugetar al Uniunii Europene, poate coordona vastele politici economice sau de alt tip ale statelor membre, poate participa la negocieri cu tari terte sau poate reprezenta institutiile in cadrul forumurilor internationale. (Mediafax)
Sursa foto: Arhivafoto.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here