Gazer Smart TV – Acum și în varianta de 55 de inches

0
1413

 

Portofoliul brandului britanic de televizoare Gazer, distribuite pe piața locală de către ELKO Romania, este compus acum din modele a căror diagonală variază între 32 de inches și 55 de inches. Televizoarele SMART TV Gazer folosesc panouri IPS de cea mai bună calitate, unghiurile de vizualizare fiind extinse. Astfel, conținutul poate fi urmărit în condiții optime chiar și în camere generoase ca dimensiune sau suprailuminate.

 

Gazer TV55-US2 cu telecomanda sau aplicație de pe telefon

 

Televizorul Gazer TV55-US2 este un Smart TV de 55 de inches ce folosește sistemul Android 7.1. Alegerea sistemului de operare dezvoltat de către Google s-a bazat atât pe diversitatea aplicațiilor disponibile cât și pe stabilitatea de care dă dovadă platforma software. Interfața de utilizare este intuitivă, simplă de folosit și compatibilă cu smartphone-uri, care pot fi folosite pentru a controla mai rapid meniul. Abilitatea unică de a controla televizorul cu ajutorul dispozitivelor mobile a fost dezvoltată special de compania Gazer. Des întâlnita problemă a pierderii telecomenzii este acum rezolvată, într-un mod foarte simplu și ingenios. Utilizatorul nu trebuie decât să descarce și să instaleze aplicația Gazer TV pe un dispozitiv iOS sau Android și să se conecteze cu acesta la rețeaua Wi-Fi personală. Opțiunile de control, precum telecomandă, control tactil, mouse sau Air Mouse, transformă smartphone-ul într-un panou tactil cu tastatură, ce oferă mai multe posibilități de control al televizoarelor Gazer chiar și decât o telecomandă.

 

Redarea fotografiilor și a conținutului video de pe dispozitive iOS și Android este la rândul ei posibilă prin intermediul aplicației Gazer TV. Funcțiile Air Play și Mirror Link permit duplicarea rapidă a ecranului dispozitivului mobil, pe ecranul televizorului Gazer.

 

Fluiditatea experienței de navigare este asigurată de către procesorul A53 pe 64 biți cu 4 nuclee și memoria RAM de 2GB. În același timp, televizorul deține o capacitate de stocare de 16GB ce permite instalarea unui număr foarte mare de aplicații și jocuri. Acestea pot fi instalate via Google Play sau folosind un stick USB conectat la televizor pe care se află fișiere apk compatibile.

 

Conectarea la Internet a televizorului se poate realiza fie prin intermediul portului RJ45, fie Wireless, prin intermediul modului Wi-Fi.

 

 

 

Ecran IPS True RGB la standarde cinematografice și tehnologia HDR

Televizorul Gazer TV55-US2 folosește un panou de cea mai bună calitate, A+, reproducerea excelentă a culorilor fiind posibilă mulțumită ecranului IPS True RGB, contrastul și saturația fiind asigurate de tehnologia HDR.

 

Televizorele Gazer sunt disponibile pe piața locală prin intermediul partenerilor autorizați ELKO Romania.

 

Despre Gazer Limited

Compania Gazer a fost înființată în anul 2004, iar în 2009 a început să producă echipamente electronice pentru piața auto, precum camere de bord, camere de parcare, oglinzi cu ecrane integrate, ecrane autonome sau sisteme video și multimedia. Din anul 2014, Gazer produce și dispozitive electronice portabile, iar în 2017 a pătruns pe piața soluțiilor de inteligență artificială, integrând algoritmi bazați pe rețele neurale direct în echipamentele destinate autovehiculelor. Compania are sediul în Londra, Regatul Unit, iar în prezent comercializează produse în peste 20 țări, astfel că mai mult de un milion de utilizatori folosesc deja produse de calitate britanică, cu tradiție. Mai multe detalii aflați de la link: https://www.gazer.com/ro/.

Iar pentru a fi la curent cu noutățile și detalii despre Gazer în România urmăriți pagina de Facebook: https://www.facebook.com/gazer.romania/

 

*Nume ce aparțin altor branduri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here