Getac anunță semnarea unui acord de colaborare cu BMW Group

0
1174

ELKO Romania, companie membră a grupului ELKO unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, anunță semnarea unui acord de colaborare internațional între Getac și BMW.

Getac, companie lider a industriei de mobile computing anunță semnarea unui nou acord cu Grupul BMW. Acesta presupune furnizarea de echipamente mobile tip rugged și de soluții de computing pentru toată rețeaua globală a grupului, urmând să fie folosite în aplicații multiple printre care cercetare-dezvoltare (R&D), producție, logistică și diagnoză. Acest anunț extinde parteneriatul din ultimii 6 ani dintre cele 2 companii care se limita la echipamente specifice procesului de testare al vehiculelor.

Astfel, în perioada următoare, Getac urmează să livreze către Grupul BMW notebook-uri și tablete rugged din seriile: S410, V110, F110, A140, UX10 și T800.

Soluții rugged pentru cerințe complexe

Pentru ca produsele Getac să fie utilizate în soluțiile complexe cerute de către grupul BMW, compania a dezvoltat variante personalizate ale echipamentelor mai sus amintite. Astfel, pentru departamentul de dezvoltare și cercetare echipamentele au fost personalizate la nivel de securitate fizică și software. Pentru logistică modelul Getac A140 de 14” a fost upgradat cu un cititor de coduri de bare și unul RFID, pentru a putea fi folosit în sistemul intern BMW BVIS.

Fiecare notebook și tabletă Getac are un grad ridicat de fiabilitate și performanță, permițând operatorilor să ruleze aplicații pretențioase și să realizeze operații complexe într-un timp cât mai scurt. De asemenea, modelele sunt certificate IP52 și IP65, putând fi folosite și în medii cu grad ridicat de umiditate și praf.

Diagnoză rapidă

Notebook-urile S410 au fost selectate ca platforme de diagnoză. Printre caracteristicile acestui model se numără conectivitatea wireless și prin fir și un ecran cu tehnologie Getac LumiBond® 2.0 ce permite citirea optimă a conținutului indiferent de lumina ambientală. Echipamentul dispune de patru moduri de tastare Touch/Rain, Glove sau Pen.

Industry 4.0 – Fiabilitate maximă

Sub deviza “Industry 4.0” și a transformării digitale, soluțiile rugged Getac au capacitatea de a optimiza producția companiilor ce activează în domeniul automotive. Getac are o creștere a cotei de piață constantă grație eforturilor de cercetare și dezvoltare care permit integrarea celor mai recente tehnologii în produsele comercializate. De asemenea, compania deține capacitatea de a personaliza produse și soluții ținând cont de specificul fiecărui client.

Principala provocare a parteneriatului cu Grupul BMW a fost de a găsi soluții pentru toate domeniile de activitate ale companiei, multe dintre ele având cerințe specifice. Suntem bucuroși că Grupul BMW a ales din nou să colaboreze cu Getac, procesul de optimizare internațională început la semnarea primului acord putând astfel să continue”, a declarat Rick Hwang, Președinte al Rugged & Video Solutions Business Group Getac.

Produsele rugged Getac sunt distribuite în România prin rețeaua locală de parteneri ELKO România.

 

Despre ELKO Group și ELKO Romania

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, reprezentând 400 de producători și oferind o gamă largă de peste 40.000 de produse și servicii către mai mult de 10.000 de companii, producători de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 31 de țări în Europa și Asia Centrală. Compania are peste 1.000 de angajați, iar cifra de afaceri a grupului în 2018 s-a ridicat la 1.768 de milioane USD (1.497 milioane EUR).

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT – PC-uri, componente, electronice home & office, telefoane mobile, software, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicații. soluții smart building și smart city – precum și electronice de consum. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom.

Mai multe informații: www.elko.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here