Gara centrala din Oslo, evacuata partial din cauza unui colet suspect

0
676
cutie-pachet-colet

cutie-pachet-coletGara centrala din Oslo a fost evacuata partial, miercuri dimineata, din cauza unui bagaj suspect, relateaza agentia de presa norvegiana NTB.”O valiza aparent fara proprietar fost gasita alaturi de linia 19. Zona din jurul liniei a fost evacuata.

Trenurile si autobuzele nu mai circula in aceasta zona”, a declarat Olav Nordli, un purtator de cuvant al societatii cailor ferate norvegiene, citat de NTB.

„Politia este la fata locului si ia masurile pe care le considera necesare”, a precizat el. „Zona a fost evacuata (…). Aceasta masura nu vizeaza toata gara centrala, ci o mare parte” a acesteia, a adaugat el. Conform postului de televiziune TV2, caini capabili sa detecteze explozibil sunt la locul incidentului. Un barbat a urcat la bordul unui autobuz stationat in gara, a depus acolo un bagaj, apoi a plecat, a relatat o jurnalista a televiziunii.

Politia cauta un barbat cu varsta cuprinsa intre 25 si 30 de ani, imbracat in negru si cu o caciula alba, a adaugat TV2. Acest incident intervine la cateva zile dupa ce 76 de persoane au fost ucise vineri in Norvegia, intr-un atentat cu bomba care a vizat cladiri guvernamentale din capitala si un atac armat asupra unei reuniuni a tineretului laburist de pe insula Utoeya, situata in apropiere de Oslo. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here