FlorideLux.ro: Românii au cheltuit până în 200 de lei pe un buchet de Valentine’s Day. Cutiile în formă de inimă cu trandafiri, cele mai vândute

0
1730

Românii au cheltuit, în medie, 190 de lei pe buchetele dăruite persoanelor iubite de Valentine’s Day, potrivit FlorideLux, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale și cadouri online și offline din România. Comenzile înregistrate de retailer în perioada aferentă au generat vânzări în valoare de circa 20.000 de euro, în creștere cu 15%, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Numărul comenzilor înregistrate de Valentine’s Day de către FlorideLux a crescut cu aproximativ 25% în 2017, în raport cu perioada similară a anului trecut.

Din datele companiei reiese că bucureștenii au generat 50% dintre comenzile înregistrate de florărie de Ziua Îndrăgostiților, restul comenzilor provenind din provincie. Astfel că, Brașov, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța și Iași au fost orașele cu cele mai multe livrări din provincie în perioada aferentă.

Cele mai vândute aranjamente au fost cutiile în formă de inimă, cu trandafiri, însă, au fost și persoane care au optat pentru variante de cadouri mai scumpe, premium, din catalogul retailer-ului. Astfel că, produsele cele mai scumpe vândute de către FlorideLux au fost buchetele de peste 100 de trandafiri, disponibile în mai multe variante de culori și împachetare. Pentru acestea românii și-au alocat un buget mediu de aproximativ 1.000 de lei.

De la an la an observăm o diversificare a tipului de client, comanda online de flori fiind la îndemâna oricui în era vitezei și a tehnologiei. Perioada de Valentine’s Day de anul acesta a fost un prilej bun pentru a confirma acest lucru, mai ales prin prisma solicitărilor provenite din partea clienților. Dacă până acum câțiva ani buchetele de flori și aranjamentele florale se poziționau detașat în topul preferințelor românilor, în prezent aceștia s-au orientat și către alte produse în afară de flori, precum ursuleți, ciocolată sau seturi de cosmetice”, a declarat Marius Dosinescu, CEO și fondator FlorideLux.ro.

Cea mai mare comandă înregistrată de FlorideLux de Ziua Îndrăgostiților, anul acesta, s-a ridicat la circa 250 de euro și a provenit din afara țării.

###

Grupul FlorideLux are o experiență de peste 14 ani de zile în industria de flori și cadouri. Din portofoliul FlorideLux fac parte website-urile www.floridelux.ro – florărie online cu peste 5.000 de buchete și aranjamente florale și livrare gratuită în peste 12.000 de localități din România, dar și oriunde în lume; www.cosuridelux.ro – magazine online de cosuri cadou premium, elegante și speciale, pentru cadouri corporate și personale de neuitat; www.brazidecraciun.ro – magazine de brazi cu livrare la domiciliu, brazi artificiali, brazi naturali tăiați și brazi în ghiveci; www.coroane.ro – magazine online de coroane funerare, jerbe funerare și alte accesorii, cu livrare gratuită în peste 12.000 de localități din România; alte magazine online din portofoliu: www.deluxeflowershop.com și www.xclusive.ro.

Magazinele FlorideLux pot fi vizitate în:

București: Bd. Iuliu Maniu 7 – atelier de lucru și depozit en gros

București: Calea Moșilor 209 – florărie magazin

Brașov: str. Zizinului nr.3 – florărie magazin

Cluj-Napoca: Bd. 21 decembrie 1989 nr.19 – florărie magazin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here