De unde pot cumpara tragatoare cablu?

0
1558

Esti in cautarea unor tragatoare cablu, fie ca este vorba despre cabluri din fibra de sticla, cabluri optice, electrice sau din nylon? O multime de modele gasesti de achizitionat la Vanzari Electronice Telecoms, un importator renumit din Bucuresti care expediaza tragatoarele de cabluri oriunde in tara, foarte rapid, prin curier. Tot ce ai de facut este sa iei legatura cu aceasta echipa, sa plasezi comanda si te bucuri apoi de calitate de top si preturi accesibile!

Ce sunt tragatoare cablu?

Tragatoare cablu sunt sisteme de tragere care reprezinta solutia ideala pentru instalarea cablurilor optice si a cablurilor electrice, cabluri ce sunt destinate telecomunicatiilor. Desigur, tragatoarele de cablu sunt de dimensiune redusa si foarte economica. De asemenea, aceste tragatoare de cabluri mai pot fi intrebuintate si pentru curatarea conductelor si a tevilor.

Tragatoarele de cablu mai sunt denumite si sarpe de tras cabluri iar in comparatie cu alte tehnologii prezinta urmatoarele avantaje:

– Cablurile se instaleaza in acest mod mult mai rapid si mai usor, fara batai de cap din partea angajatilor;

– Tragatoarele de cabluri sunt foarte usor de transportat oriunde este nevoie de ajutorul lor;

– Suportul tragatoarelor este detasabil;

– Sunt fabricate din materiale deosebit de rezistente, adica din otel zincat, ceea ce le face deosebit de rezistente la coroziune;

– Sunt flexibile, insa foarte robuste in acelasi timp, nu se rup si au durata mare de viata;

– In timpul instalarii cablurilor ofera foarte mare fiabilitate si usurinta in instalare;

– Sunt prevazute cu mecanisme de blocare;La un capat sunt echipate cu terminatie filetata, asa incat li se pot atasa varfuri metalice sau ciorapi de tragere;

– Au preturi foarte bune de achizitie;

– Gasesti de cumparat modele variate in functie de necesitati.

Cine comercializeaza tragatoare cablu?

Cauti tragatoare cablu de cea mai buna calitate? Afla ca Vanzari Electronice Telecoms le importa direct din Anglia, iar acestea sunt realizate la cele mai ridicate standarde de calitate. Cine este Vanzari Electronice Telecoms? Vorbim despre o echipa de profesionisti din Bucuresti care importa si distribuie aceste echipamente in toata tara.

Tragatoarele de cabluri se afla mereu pe stoc, au un pret foarte redus si se pot livra cu ajutorul unui curier rapid oriunde in Romania, intr-un timp foarte scurt, astfel ca solicitarile sunt onorate cu seriozitate, promptitudine si mai ales rapiditate.

Ce presupune oferta Vanzari Electronice Telecoms in materie de tragatoare de cabluri? Diversitatea este impresionanta, iar producatorii sunt nume importante recunoscute la nivel international pentru calitatea produselor pe care le scot pe piata.

Deci, de la Vanzari Electronice Telecoms poti achizitiona urmatoarele categorii:

– Tragatoare de cabluri din fibra de sticla;

– Tragatoare special create pentru cablurile electrice;

– Tragatoare de cabluri realizate din otel zincat, foarte robuste si rezistente la actiunea timpului si a ruginii;

– Tragatoare de cabluri fibra optica;Tragatoare de cabluri din nylon.

De asemenea, de la Vanzari Electronice Telecoms poti achizitiona si diverse accesorii precum tragatorul metalic, varful metalic, terminatie metalica, kit de reparatie pentru aceste tragatoare de cabluri, ciorapul de tragere, varful flexibil, rezerve, sonde de tras sau lansatorul de cablu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here