Flavours deschide un nou concept in Bucharest Business Park

0
754

Flavours Food Design, unul dintre liderii pietei de event catering din Romania, a inchiriat o suprafata de 600 m2 in cladirea Bucharest Business Park pentru a deschide un nou concept de restaurant. Colliers International Romania a intermediat tranzactia de inchiriere.

Noul restaurant va functiona la parterul Bucharest Business Park, oferind chiriasilor o selectie dintre cele mai actuale concepte de food & dining. De asemenea, Flavours va aduce in aceasta locatie si conceptul nou de “live cooking”, in care clientii vor asista la prepararea diferitelor sortimente, ce vor fi realizate chiar in inima locatiei, cu ajutorul unor echipamente nou-intrate pe piata, precum cuptorul “tandoor” sau gratarul “robata”.

„Sunt foarte entuziasmat de noua provocare. Pana acum, Flavours s-a concentrat pe timpul liber, dar acum ne indreptam spre timpul petrecut la birou, care reprezinta de fapt peste 75% dintr-o zi obisnuita. Aici am dezvoltat un concept complet nou pe piata din Romania, in care ne vom axa pe Street Food, intr-o ambianta relaxata si cool. Vom avea, in premiera, o zona de live cooking, ce va include un Robata Grill si un Tandoor Oven. Am fost personal intr-o noua ‚excursie’ la Londra pentru un training on-site cu expertii in domeniu. Designul „Stradale“ – asa se numeste noua locatie – a fost realizat de prietenul si partenerul nostru, Mihai Popescu, cel care a fost implicat in toate locatiile Flavours-Fratelli de pana acum – Biutiful-urile, Fratelli Lounge, Bistro, Espresso Bar si noile locatii pe care le avem in plan. Suntem foarte mandri de solutia de breakfast pe care o vom oferi si mai ales de coffee & cocoa de dimineata, pentru care am ales sa ne asociem cu numarul 1 in domeniu, super echipa Origo. Nu vom uita nici de after hours, nici de evenimentele private pentru chiriasii din BBP. Pe scurt, vom deschide portile unei lumi noi, de mult asteptate.“ declara Chef FOA, Executive Chef Flavours Food Design.

„Suntem incredintati ca noul parteneriat cu Flavours va aduce in Bucharest Business Park un serviciu autentic, de calitate, in domeniul food. In spiritul de a mentine standardele Proiectului, ne dorim ca aceasta noua colaborare pe spatiul de restaurant sa raspunda exigentelor chiriasilor nostri“, declara Marian Roman, Managing Director al CA IMMO Real Estate Management Romania.

“Bucharest Business Park a reprezentat locatia ideala pentru deschiderea noului concept de restaurant Flavours, avand in vedere faptul ca operatorul cauta o cladire de birouri care sa ii ofere deopotriva o baza solida de clienti corporate precum si un spatiu flexibil, care sa poata fi adaptat standardelor de calitate si design impuse de brandul Flavours. BBP indeplineste in mod exceptional ambele criterii – o cladire de clasa A remarcabila, situata intr-o zona verde, care gazduieste unele dintre cele mai notorii companii din Bucuresti“, sustine Andreea Paun, broker-ul care a gestionat tranzactia de inchiriere.

Un factor esential care a stat la baza incheierii tranzactiei l-a reprezentat disponibilitatea proprietarului cladirii, fondul austriac CA IMMO, de a realiza o serie de investitii considerabile pentru a facilita implementarea noului concept de restaurant, cum ar fi: redimensionarea sistemului de ventilatie sau regandirea spatiului existent pentru desfasurarea in conditii optime a sesiunilor de live cooking. Deschiderea noului concept Flavours in Bucharest Business Park confirma o tendinta impamantenita deja pe pietele internationale, si anume nevoia proprietarilor de cladiri de birouri de a le oferi chiriasilor un spatiu de relaxare, alaturi de mancare de calitate pentru a se diferentia si a ramane atractivi pe o piata din ce in ce mai concurentiala.
Bucharest Business Park este una dintre cele mai reprezentative cladiri de clasa A din Bucuresti, situata in imediata apropiere de Piata Presei Libere din Bucuresti, avand o suprafata inchiriabila totala de 27.000 de metri patrati. Cladirea gazduieste o serie de chiriasi de renume, printre care IBM, Coca Cola, Amgen, NNDKP, BAT, SONY, ASTRAZENECA, MSD, 3M, CARPATCEMENT, ELI LILLY.

Prezenta noului bistro Flavours completeaza lista avantajelor conferite chiriasilor din cladire, Bucharest Business Park fiind apreciat in mod special pentru accesul facil atat dinspre centru, cat si dinspre aeroport, spatiul verde generos, existenta teraselor pe fiecare etaj, calitatea sistemului de ventilatie si standardele ridicate de constructie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here