Acord de colaborare CCIB – ISMB

0
863

Marti, 3 martie 2015, la sediul Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB), a avut loc semnarea unui protocol de colaborare intre Camera bucuresteana si Inspectoratul scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB).

Ca urmare a semnarii acestui document de catre presedintele CCIB, prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, si de catre inspectorul scolar general Constantin Traistaru, alaturi de inspectorul scolar general adjunct, Liliana Maria Toderiuc, cele doua parti vor coopera in vederea imbunatatirii sistemului de formare scolara si profesionala a elevilor din reteaua scolara a Capitalei, tinand seama de conditionalitatile socio-economice ale momentului, vor identifica proiecte comune ce urmeaza a fi implementate in scolile bucurestene si care pot contribui la formarea si dezvoltarea profesionala a elevilor din Capitala, in acord cu cerintele pietei muncii, si vor organiza, in parteneriat, manifestari expozitionale, seminarii, simpozioane, conferinte si alte evenimente din aceeasi sfera.

La finalul evenimentului, atat presedintele CCIB, cat si inspectorul scolar general al municipiului Bucuresti si-au exprimat convingerea ca printr-o buna conlucrare la nivelul grupului de lucru comun, constituit din specialisti ai ambelor institutii, prevederile protocolului vor fi puse in aplicare rapid, fiecare manifestandu-si intreaga disponibilitate de a sustine, atat mediul de afaceri bucurestean, cat si pe cel educational.

Semnarea protocolului de colaborare cu ISMB se inscrie in sfera preocuparilor constante ale Camerei bucurestene de a contribui la buna pregatire a resursei umane si la cresterea vitezei de adaptare a acesteia la schimbarile pietei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here