Casa Rusu inaugureaza un nou magazin in urma unei investitii de 500.000 euro

0
705

Casa Rusu, compania de retail a principalului producator de mobilier din Romania, Rus Savitar, inaugureaza cel de-al 17-lea magazin propriu in urma unei investitii de 500.000 euro. Acesta este situat in cadrul Centrului Comercial Colentina din Bucuresti si are o suprafata de 2.500 metri patrati.

„Noul nostru magazin va fi deschis publicului incepand cu data de 6 martie si reprezinta un concept nou, in care am pus accent pe dezvoltarea de ambiente deosebite care sa ofere clientilor o perspectiva mai clara asupra produselor ce le pot gasi in oferta Casa Rusu. in plus, odata cu deschiderea acestei locatii, am lansat si brandul propriu de decoratiuni si obiecte de uz casnic, Cassima”, a declarat Cristian Rusu, proprietar al grupului Rus Savitar – Casa Rusu.

Acesta a subliniat, de asemenea, ca magazinul din Colentina este a 28-a locatie Casa Rusu.

„Investitia pentru amenajarea noului magazin s-a ridicat la 500.000 euro si estimam ca cifra de afaceri a Casa Rusu Colentina va fi de 3 milioane de euro”, a mai spus Cristian Rusu. Acesta a subliniat ca noul magazin a creat 42 de noi locuri de munca.

Cassima, noua gama de decoratiuni

Reprezentantul companiei a mai afirmat ca lansarea noii game de decoratiuni si obiecte de uz casnic a venit ca un pas firesc in dezvoltarea sortimentului din magazinele Casa Rusu, avand ca scop oferirea clientilor o gama completa home&deco.

„Datorita raportului foarte bun calitate – pret, suntem siguri ca gama de decoratiuni Cassima va atrage vanzari ridicate si va reprezenta 30% din business-ul realizat in noul nostru magazin”, a completat Cristian Rusu.

Afaceri in crestere cu 25% in 2014

In ceea ce priveste business-ul consolidat al grupului Rus Savitar – Casa Rusu, reprezentantul companiei a subliniat ca anul trecut cifra de afaceri a raportat o crestere cu cca. 25% comparativ cu 2013, in timp ce profitul a crescut cu 85%.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here