Festival cultural “Miraje”

0
701

Liceul pentru Deficienti de Vedere Cluj-Napoca, institutie de invatamânt special subordonata Consiliului Judetean Cluj,  in colaborare cu Organizatia Lions Club Genesis, Fundatia Comunitara Cluj si Events by Alin Vaida, organizeaza cea de a-V–a editie a Festivalului Cultural Miraje.

Festivalul are loc in perioada 16 – 17 mai 2012, la Casa de Cultura a Studentilor, Cluj–Napoca, incepând cu ora 18.00 si are ca scop integrarea in comunitate a persoanelor cu dizabilitati, prin intermediul teatrului, muzicii si dansului. Intrarea este gratuita.
Evenimentul de anul acesta aduce in scena echipe de teatru si dans si peste 150 de tineri cu dizabilitati din Cluj, Timisoara, Simeria si Buzau. Acestia vor fi protagonistii a 15 spectacole de teatru, muzica si dans.
La spectacol participa si Compania de Teatru „Viceversa”, câstigatoare a marelui premiu al Festivalului de Arta dramatica „Radu Stanca” 2011, precum si Compania de dans „Transilvania Dance”, trupa de teatru a Colegiului National „George Cosbuc”, actorul Ruslan Bârlea si cântaretul de muzica folk Emeric Imre.
Festivalul Cultural Miraje 2012 a pregatit pentru aceasta editie, pe lânga cele 15 spectacole inedite si un concurs foto pentru pasionati, cu tema  „Surprinde un personaj de pe scena Mirajelor”, cele mai bune fotografii urmând a fi premiate in bani si partipari gratuite la work-shop-uri, in cadrul festivalului „Photo Romania”.

Biroul de presa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here