Gala Agentului Imobiliar, cel mai important eveniment dedicat specialistilor din domeniu

0
615

Gala Agentului Imobiliar, un eveniment marca IMOPEDIA.ro, va reuni cele mai importante personalitati ale municipiului Bucuresti, in data de 15 mai, la hotel Intercontinental, pentru a dezbate principalele subiecte din domeniul imobiliar.
Evenimentul va propune tuturor specialistilor din real estate un transfer substantial de know-how si informatii de ultima ora, avându-l alaturi si pe Primarul General al Capitalei,

Sorin Oprescu, ce va defini principalul moment al programului de dimineata, incepând cu ora 10 AM.
Cea de a treia editie a Zilei Agentului Imobiliar vine astfel in intâmpinarea nevoilor agentilor imobiliari, constituindu-se in fiecare an ca un eveniment  puternic care sa reuneasca cei mai importanti jucatori de pe piata si din afara ei si sa devina punct de reper esential in agenda oricarui activ in domeniul de real estate.

„Ziua Agentului Imobiliar a devenit un eveniment de referinta pentru piata imobiliara bucuresteana. Este un moment perfect pentru a afla tot ce este nou in zona imobiliara, totodata este un prilej foarte bun de te intâlni cu toti actorii imobiliari importanti. Ne-am propus inca de la prima editie sa facem un spectacol din celebrarea Zilei Agentului Imobiliar si am reusit pâna acum. IMOPEDIA.ro crede in valoarea pe care o aduce un agent imobiliar unui tranzactii. Am decis sa decretam o zi speciala a agentului imobiliar pentru ca IMOPEDIA.ro este singurul portal care sustine exclusiv agentul imobiliar si care incurajeaza tranzactiile incheiate prin agentiile imobiliare.” spune Razvan Muntean, General Manager IMOPEDIA.ro.

Dar poate cea mai importanta schimbare pe care o aduce Ziua Agentului este increderea specialistilor imobiliari in mediul profesionist in care ar putea lucra pe termen mediu, sustine organizatorul evenimentului. intr-un mediu de afaceri diferit de anii anteriori, fata in fata cu o mentalitate a consumatorului complet schimbata, stabilitatea unui asemenea eveniment denota viziune si strategie.

“Sustinem IMOPEDIA.ro in activitatea sa si in realizarea Zilei Agentului Imobiliar, deoarece demonstreaza de fiecare data ca este cu un pas inaintea tuturor. Asigurarea unei platforme de schimb de informatie, de dezbatere, de networking, dar si intuitia de a prezenta perspective si experiente din domenii diferite, prin amabilitatea unor personalitati notabile,o diferentiaza si denota credibilitate si profesionalism,” a declarat Luciana Petrescu, general manager Net Worth Advisory.

Organizator: IMOPEDIA.ro
Parteneri strategici: ARAI, APAIR, AIR
Parteneri: Galaxy Imob, Re/Max, Century 21, Premier
Parteneri media: Business Arena Magazine, Wall-Street, 9 AM, Business Edu, IBP Real Estate, Doingbusines..ro
Eveniment realizat cu sprijinul: Net Worth Advisory

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here