Farmec deschide 5 magazine proprii in 2016 in Romania

0
714

Farmec, cel mai important producator roman de cosmetice, anunta ca va deschide cinci noi magazine proprii in 2016, doua dintre acestea urmand a fi amplasate in Bucuresti.

„Extinderea retelei de magazine Farmec este unul din obiectivele incluse in strategia de dezvoltare a companiei noastre. Ne bucuram sa vedem un interes foarte mare pentru magazinele noastre si sunt bucuros sa anunt ca anul acesta vom veni si in Bucuresti. Pentru 2016 mai planuim sa ne extindem in tara cu minim cinci magazine proprii Farmec, acestea urmand a fi amplasate atat in zone cu trafic intens din comertul traditional cat si in unele centre comerciale. De asemenea, acordam o importanta deosebita si magazinului nostru online, care in 2015, a inregistrat vanzari mai mari de un milion de euro, clientii preferand sa achizitioneze produsele noastre astfel. Mai mult, va pot spune ca pentru anul acesta pregatim o serie de surprize si pentru iubitorii produselor Farmec din Italia”, a declarat Codrean Pop, Director de Vanzari, Farmec.

Anul trecut, compania a inregistrat, lunar, o medie de 16.000 de clienti pe partea de comert traditional. in prezent, reteaua Farmec numara 7 puncte de distributie in Cluj, Bucuresti, Constanta, Arges, Timis, Brasov si Neamt si 3 puncte de lucru in Baia Mare, Craiova si Focsani. De asemenea, brandurile Farmec sunt prezente in ofertele tuturor lanturilor de retaileri internationali din Romania. Mai mult, produsele Farmec sunt disponibile in peste 4.950 de farmacii de pe intreg teritoriul tarii noastre.

incepand cu anul trecut, prin partenerii de business ai companiei din Franta, Grecia, Italia si Spania, produsele Farmec pot fi cumparate si testate, atat de romani, cat si de strainii interesati de produse romanesti de cea mai buna calitate. in prezent, produsele Farmec ajung in peste 30 de ţari, principalele pieţe fiind: Japonia, Ungaria, Grecia, Macedonia, Republica Moldova, EAU, Irak, Kuwait, Canada.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here