Expertii in constructii, amenajari si instalatii se intalnesc la Romexpo, intre 26-29 martie 2015

0
726

Romexpo in colaborare cu Camerele de Comert si Industrie din Romania organizeaza targurile Construct Expo, Ambient Expo, Romtherm, Expo Flowers&Garden, Antique Market si Pastele la Romexpo, in perioada 26-29 martie 2015.

In total, in cadrul acestor evenimente expozitionale, cele peste 370 de companii din Romania si alte 20 de tari, ocupand o suprafata totala de peste 12.800 metri patrati isi vor prezenta cele mai recente produse, servicii si proiecte dezvoltate in ultimul an.

„Am convingerea ca, prin produsele expuse, firmele participante vor oferi o imagine exacta a evolutiei domeniilor in cauza si posibilitatea de a fi la curent cu tendintele pietei si transformarile de ordin creativ aparute ca urmare a evolutiei tehnologice. Asadar, ii asteptam pe vizitatori cu produse de ultima ora, care au beneficiat de cercetare si investitii pentru rezultate de calitate, dar si cu evenimente conexe la care sunt invitati sa ia parte in mod activ”, declara Catalin Trifu, Director General Romexpo S.A.

Printre noutatile Construct Expo 2015 se numara demonstratiile live organizate in Pavilionul Central, nivelul 7.70, in cadrul carora companiile participante vor etala modul de functionare al echipamentelor pe care le comercializeaza. In plus, printre exponatele novatoare prezentate in cadrul acestei editii se regasesc: un produs revolutionar care permite utilizatorului final sa identifice corect timpul de intarire, pe baza de rasina care isi schimba culoarea in timpul acestui proces, placi de piata naturala foarte rezistente la uzura si impact mecanic, unelte de mana pentru masurare, fixare, taiere, finisaj, bitumuri rutiere si industriale. Cei interesati pot participa si la conferintele si workshop-urile organizate, care abordeaza teme precum: „Platforma de Sustenabilitate EfdeN” sau „Preocupari romanesti in dezvoltarea cladirilor nZEB”.

Companiile prezente in cadrul editiei de anul acesta Ambient Expo aduc in atentia vizitatorilor decoratiuni deosebite pentru locuinte, gradini, birouri sau centre comerciale, finisaje de interior si exterior. In plus, va fi organizata cea de-a VIII-a editie a concursului „Ziua Culorii”, in cadrul careia copiii vor picta cu vopsea pe placi de gips carton. Partenerii targului vor sustine prezentari si sesiuni de discutii, abordand teme precum sustenabilitatea in domeniul constructiei de piscine, legislatia si tehnologiile noi privind executia si montajul tamplariei termoizolante, vitrajelor si peretilor cortina, rezilienta in arta, arhitectura si urbanism. Mai mult, in cadrul Expo Flowers & Garden 2015 vizitatorii sunt invitati sa participe la ateliere de aranjamente florale si sa afle care sunt tendintele in amenajarea peretilor verzi in interior.

Avand un grad ridicat de internationalizare, Romtherm 2015 isi aşteapta participantii cu branduri de renume mondial, sisteme performante, lansari de produse inedite, tehnologii nou introduse pe piata. Printre noutatile prezentate se numara: un concept nou de „habitat 100% electric” care nu doar consuma, ci si produce energie electrica, reducand astfel dependenta de combusibilii traditionali, produse si instalatii cu rol in securitatea la incendiu, produse inovatoare in domeniul instrumentelor de masura, pompe de caldura ecologice si eficiente.

Pentru a veni in completarea tematicii targurilor Construct Expo, Ambient Expo, Romtherm si Expo Flowers & Garden, oferind publicului posibilitatea de a avea acces atat la produse si sisteme high-tech, dar si la acele obiecte care incalzesc spiritual atmosfera unei case, in aceeasi perioada sunt organizate targurile Antique Market, Pastele la Romexpo si targul de Produse Traditionale. Astfel, vizitatorii vor putea achizitiona obiecte de arta, antichitati, covoare orientale, tablouri, sculpturi si produse cu specific romanesc.

In aceeasi perioada, in Centrul Expozitional Romexpo va avea loc targul Mobila Expo, organizat de Romexpo si co-organizat de Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania, Camerele de Comert si Industrie din Romania, Asociatia Clubul Roman de Mobila si Euroexpo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here