Eveniment important

0
1582

Avem plăcerea de a vă invita marți, 17 septembrie 2019, începând cu ora 10:00 (înregistrarea de la ora 9,30) la Forumul de Afaceri România – Regatul Thailandei, eveniment care va avea loc în Aula Carol I de la etajul II al Palatului CCIB din Strada Ion Ghica nr. 4, sector 3.

Evenimentul, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB), se desfăşoară în marja misiunii economice organizate de Asociația Producătorilor și Exportatorilor Thailandezi (TEMA), care se va afla în București în perioada 16 – 18 septembrie a.c.

Invitat special al acestui eveniment, deschis şi moderat de preşedintele CCIB, prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, este E.S. Sarayoot Kalayanamit, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Regatului Thailandei în România.

Principalul obiectiv al Forumului vizează stabilirea de contacte între repezentanţii mediului de afaceri român şi membrii misiunii economice din Regatul Thailandei, care activează în domeniile: sănătate și produse de îngrijire a pielii (inclusiv uleiuri din plante), industrie ușoară (marochinărie din piele de crocodil, tricouri), produse de uz casnic, fructe thailandeze (uscate, procesate), pește uscat, orez, orhidee.

Reprezentanţii companiilor thailandeze vor avea ocazia de a face o scurtă prezentare a activităţii lor şi a oportunităţilor de cooperare cu firmele româneşti, urmând ca apoi să intre în dialog cu oamenii de afaceri din ţara noastră, interesaţi de: identificarea de noi clienţi, furnizori sau parteneri de afaceri, cunoaşterea condiţiilor şi posibilităţilor investiţionale.

În aceeași zi, între orele 16:30 și18:30, în același spațiu, va avea loc „Festivalul Fructelor Thailandezeˮ în cadrul căruia va fi expusă o gamă largă de fructe din această țară și va fi prezentat modul tradițional în care acestea se consumă. Cu acest prilej, vor avea loc degustări de produse.

În speranţa ca veţi da curs invitaţiei noastre, vă mulţumim anticipat şi vă rugam sa confirmaţi participarea la adresa de email [email protected] sau la tel. 0730 990 764, Cristina Şerbănescu.

Biroul de Presă al CCIB

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here