CleverGO ajunge în Cluj și în Iași. Peste 180.000 de clujeni și ieșeni folosesc activ aplicația

0
1281

 

16 septembrie 2019. Clever extinde serviciul de transport alternativ CleverGo în alte două mari orașe din țară, în completarea serviciilor de taxi oferite deja în aplicație. Serviciul este disponibil începând de astăzi (n.r. 16 septembrie) în Cluj și în Iași, la nici un an după ce acesta a fost lansat în București și în Timișoara.

 

Astfel, pasagerii din Cluj și Iași au acces la singura platformă din România care integrează cele mai bune opțiuni de taxi și de transport alternativ, și beneficiază, în plus, de o reducere de 50% din valoarea curselor în cazul plăților cu cardul. Șoferii parteneri care utilizează activ serviciul CleverGO în Cluj și în Iași vor beneficia de 0% comision și numeroase bonusuri, putând ajunge la venituri nete de până la 8.000 de lei pe lună.

 

”În Cluj și Iași observăm o evoluție accelerată a cererii de mobilitate raportată la capacitatea serviciilor de transport actuale. CleverGO este un serviciu complementar celui de taxi, lansarea sa în București generând reducerea timpilor de așteptare pentru pasageri, creșterea cu 32% a numărului de comenzi medii per șofer și câștiguri lunare mai mari cu 700 de lei pe lună pentru aceștia. Vom continua să investim masiv în dezvoltarea și modernizarea industriei de transport urban, pentru a oferi un serviciu de calitate la cel mai bun preț”, spune Andrei Frunză, CEO Clever.

 

CleverGO este singurul serviciu din România care aplică un tarif fix per kilometru, indiferent de momentul zilei, de condițiile de trafic sau de cererea și oferta de mașini dintr-un anumit moment, oferind astfel utilizatorilor control și predictibilitate din punct de vedere al costurilor. Serviciul funcționează pe principiul proximității, criteriul principal de alocare a unei comenzi fiind distanța dintre punctul din care a fost lansată comanda și locația șoferului. Pe lângă criteriul de proximitate, aplicația ține cont și de alte elemente precum ratingul șoferului și preferințele de plată ale clienților.

 

Platforma Clever colaborează doar cu șoferi autorizați pentru activități de transport taxi sau transport alternativ, având în prezent peste 30.000 de șoferi înregistrați la nivel național care asigură servicii de mobilitate urbană pentru mai mult de 1,5 milioane de utilizatori.

 

 

Despre CLEVER

 

Aplicația Clever a fost fondată în 2010 și este prima aplicație de e-hailing din România care permite atât plata cash a cursei, cât și plata direct din aplicație, prin card bancar. Cu peste 1,5 milioane de utilizatori și peste 30.000 de șoferi înregistrați, Clever a revoluționat mobilitatea urbană din România. Compania are peste 60 de angajați și este prezentă în peste 20 de orașe din România.

 

În luna iunie 2017, business-ul Clever a fost achiziționat de grupul Intelligent Apps, parte a companiei Daimler Mobility Services. Din același grup fac parte aplicațiile FreeNow (disponibilă în 9 țări din Europa) și Beat (activă în Grecia, Peru, Chile și Columbia). Intelligent Apps are 16 milioane de utilizatori în 14 țări și 100 de orașe, fiind cea mai mare aplicație de mobilitate urbană din Europa.

 

Mai multe informații și kitul de presă complet sunt disponibile pe www.clevertaxi.com.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here