Ghid de descriere a maririi buzelor cu acid hialuronic

0
1695

Exista doua metode cosmetice de a-ti face buzele sa para mai mari si mai groase. In primul rand, puteti folosi un ruj intr-o culoare pasionala, cum ar fi rosu, culoarea fructelor de padure sau trandafirie. Si apoi puteti defini forma buzelor cu un liner de conturare. Cu toate acestea, aspectul nu va dura mult.

Alternativa pentru a avea permanent buze pline si senzuale este o augmentare a buzelor. In trecut, colagenul era singura optiune pentru astfel de interventii la nivelul buzelor, dar de multe ori a provocat reactii adverse nedorite. Astazi, materialele de umplutura dermica sunt o optiune mai sigura. Iata cateva argumente in acest sens:

Ce este acidul hialuronic?

Augmentarea buzelor cu acidul hialuronic este de preferat, deoarece si corpul tau il produce. Si tehnologia cosmetica de astazi a reusit sa creeze impecabil versiunea sintetica. Drept urmare, astazi, injectiile cu acid hialuronic de augmentare a buzelor sunt mult mai sigure decat cele din trecut, deoarece acidul hialuronic implica riscuri minime de a provoca alergii si inflamatii.

Acidul hialuronic schimba aspectul buzelor prin adaugarea formei, imbunatatirea structurii si cresterea volumului acestora. Cu toate acestea, rezultatul nu este permanent, deoarece va dura doar aproximativ, sase luni. Puteti reface procedura odata ce credeti ca este necesara.

Incercati procedura pas cu pas

Avantajul principal al acestei interventii este ca puteti controla pas cu pas marirea buzelor cu acid hialuronic. Este posibil ca in prima faza sa nu va dati seama ca  dimensiunea dorita nu se potriveste perfect cu fata ta. Trebuie sa va amintiti ca scopul maririi buzelor este de a conferi un aspect atractiv, iar dimensiunile buzelor dincolo de proportia simetrica va avea drept rezultat exact opusul.

Prin urmare, ar trebui sa optati pentru injectii pas cu pas si ar trebui sa verificati rezultatul de fiecare data. Cu toate acestea, medicul estetician va poate cere sa va intoarceti pentru o alta zi pentru injectiile multiple, deoarece tesutul buzelor trebuie sa se refaca mai intai.

Un alt avantaj al injectiilor cu acid hialuronic este ca nu lasa nicio urma vizibila de injectie. Pe de alta parte, colagenul face ca buzele sa para umflate de doua ori mai mari decat dimensiunea normala.

Constientizati riscurile

Desi augmentarea buzelor cu acid hialuronic pare o solutie perfecta pentru procedura de marire, poate fi posibil sa provoace reactii alergice la unele persoane. Acest risc este, de asemenea, un motiv pentru care ar trebui sa alegeti injectiile treptate.

Un alt factor de luat in considerare este modul in care corpul tau reactioneaza la o substanta straina. Persoanelor cu afectiuni autoimune nu li se recomanda sa faca astfel de injectii, deoarece reactia corpului lor poate duce la conditii de sanatate severe, cum ar fi sangerare prelungita, asimetrie a buzelor, tumori, infectie, ulceratii si cicatrici. Prin urmare, trebuie sa informati intotdeauna medicul estetician despre sanatatea dvs. inainte de procedura.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here