Eurolines suplimenteaza cursele de autocar din Romania spre mai multe destinatii din Europa

0
589
eurolines

eurolinesCompania Eurolines va suplimenta, in perioada 21-23 aprilie, cursele de autocar din Romania spre Ungaria, Austria, Germania, Belgia si Marea Britanie, dupa ce spatiile aeriene ale mai multor state europene au fost anchise din cauza unui nor de cenusa provocat de eruptia unui vulcan an Islanda.

 Plecarea se va face din Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Fagaras, Sibiu, Sebes, Deva, Lugoj, Timisoara si Arad, iar autocarele vor ajunge in Budapesta, Viena, Frankfurt, Koln, Liege, Bruxelles si Londra.

„Se vor lua aceleasi masuri si pentru cursele spre Romania, avand in vedere faptul ca ne asteptam ca situatia sa ramana neschimbata cel putin pentru zilele urmatoare, iar ulterior sa existe probleme importante de capacitate ale curselor aeriene”, informeaza compania.

Astfel, pana pe 23 aprilie, pasagerii care vor sa ajunga in Romania pot alege curse cu plecare din Londra, la ora 20:30. Orasele de sosire sunt Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Fagaras, Sibiu, Sebes, Deva, Lugoj, Timisoara si Arad. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here