Elena Udrea: Boc se retrage si lasa locul unui guvern mai bun, a facut ceea ce trebuie pentru tara

0
716
Elena_Udrea

Elena_UdreaMinistrul Elena Udrea a declarat ca Emil Boc „va ramane in istorie” ca un prim-ministru care „a reusit sa salveze Romania”, guvernand „in cea mai grea perioada pe care a traversat-o Romania in ultimii 80 de ani”, ca a facut ceea ce trebuie pentru tara,

se retrage si „lasa locul unui guvern mai bun”.”Cred ca primul-ministru o sa ramana in istorie ca un prim-ministru care realmente a reusit sa salveze Romania. A avut de guvernat in cea mai grea perioada pe care a traversat-o Romania in ultimii 80 de ani. Evident ca a avut un mandat greu, dar de succes, pleaca intr-un moment in care munca si efortul ii sunt recunoscute in plan international. A facut ceea ce trebuie pentru tara, se retrage si lasa locul unui guvern mai bun”, a apreciat, luni, Elena Udrea.

intrebata daca exista variante pentru un nou premier, ministrul a mentionat ca se va discuta in partid si, apoi, decizia apartine presedintelui Romaniei. Chestionata daca viitorul premier va fi un membru PDL sau tehnocrat, Udrea a raspuns: „Nu va pot spune acum pentru ca decizia nu imi apartine si nici nu a fost discutata”.

„Coalitia ramane unita in jurul proiectului pe care l-am avut pana acum, mergem mai deprate, se va decide in urma consultarilor cu presedintele cine va fi viitorul prim-ministru”, a mai spus ea.

Premierul Emil Boc i-a anuntat, luni, pe ministri ca a decis sa depuna mandatul Guvernului, confirmand informatiile transmise anterior de MEDIAFAX privind demisia sa din functie. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here