Elan Schwartzenberg a confirmat ca a preluat de vineri 92% din actiunile Realitatea TV

0
401
realitatea-sigla

realitatea-siglaOmul de afaceri Elan Schwartzenberg a confirmat, sambata, pentru Realitatea TV, ca a preluat de vineri 92 la suta din actiunile postului de televiziune si a anuntat ca va sustine luni o conferinta de presa pe aceasta tema.Sambata, ziarul Evenimentul zilei a scris,

citand surse confidentiale, ca omul de afaceri Elan Schwartzenberg va prelua controlul postului de televiziune Realitatea TV de la Sorin Ovidiu Vintu, arestat vineri de judecatorii Tribunalului Bucuresti.

Numele lui Elan Schwartzenberg in postura de manager al Realitatea TV este vehiculat de peste o luna. in 27 martie, ImpactNews scria ca Elan Schwartzenberg este vehiculat ca inlocuitor al lui Sebastian Ghita la conducerea Realitatea TV, dupa ce intre Sorin Ovidiu Vantu si Sebastian Ghita a avut loc, in aceeasi zi, prima altercatie, in care au fost implicati mai multi paznicii, fiind solicitata Politia.

in schimb, Sebastian Ghita a declarat sambata, pentru MEDIAFAX, ca Elan Schwartzenberg nu poate sa fie managerul Realitatea TV si nu poate sa fie implicat in managementul televiziunii.”Domnul Elan Schwartzenberg nu poate sa fie managerul Realitatea. El nu poate sa fie implicat in managementul Realitatea”, a spus Sebastian Ghita.

Ghita a precizat ca el (ca persoana desemnata de compania Asesoft, n.r.) va continua sa managerieze Realitatea, respectand astfel contractul semnat intre Asesoft si Realitatea Media, in octombrie 2010, si care are o valabilitate de cinci ani.

Adunarea generala a actionarilor Realitatea Media s-a intrunit joi, la Viena, si a analizat situatia contractului de management incheiat cu Asesoft, dupa cum a declarat in 27 aprilie, pentru MEDIAFAX, Sorin Ovidiu Vintu. El a mai afirmat ca decizia luata de AGA Realitatea Media in privinta contractului incheiat cu Asesoft va fi facuta publica ulterior. Pana in acest moment, nu a fost facuta publica decizia luata de AGA Realitatea Media cu privire la contractul de management incheiat cu Asesoft.

Insa, vineri, Sorin Ovidiu Vintu a declarat, la Directia Cercetari Penale – inainte de a fi incarcerat in urma deciziei de vineri a Tribunalului Bucuresti -, ca Sebastian Ghita este doar „o unealta in mana Cotroceniului”. „Atunci cand am ajuns la tribunal, mandatele erau deja scrise”, spunea Vintu, el adaugad ca are „o surpriza” pentru presedintele Traian Basescu, pe care o va prezenta luni.

Pe de alta parte, intrebat vineri, 29 aprilie, daca este multumit de decizia Tribunalului Bucuresti, care a hotarat ca Sorin Ovidiu Vintu si Ion Ilie Cezar (administrator al Realitatea TV-n.r.) sa fie fi arestati preventiv pentru 29 de zile, Sebastian Ghita a spus ca „nu este vorba de a fi multumit”. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here