Predictibilitate sporita cu noul produs de refinantare de la Citibank

0
673

Pana la 60.000 Lei in 24 de ore si comision de administrare 0
Clientii care doresc sa isi aduca toate creditele in acelasi loc sau care prefera un credit in Lei in locul unuia in valuta pot opta acum pentru noua oferta de refinantare de la Citibank Romania.

Acest produs nou lansat permite clientilor sa imprumute pana la 60.000 Lei, fara girant si avans.

Principalul avantaj al imprumutului in Lei oferit de Citibank Romania este eliminarea riscului dat de fluctuatiile valutare si in felul acesta posibilitatea de a gestiona creditul intr-un mod eficient, alegand rambursarea in rate lunare fixe egale. Rata anuala a dobanzii este fixa, cu o valoare incepand de la 15,99%, iar comisionul de administrare este 0.

Procesul de acordare a creditului este simplu, iar documentatia necesara este minimala, potentialii clienti nefiind nevoiti sa paraseasca biroul sau domiciliul pentru a se intalni cu reprezentantii bancii. Agentii Citibank se pot intalni cu solicitantii de credit intr-o locatie si intr-un moment convenabile pentru acestia, in vederea constituirii dosarului de credit. Decizia bancii va fi comunicata solicitantului in termen de 24 de ore de la momentul depunerii documentatiei complete.

“Unul dintre principiile care ghideaza relatia dintre Citibank si clientii sai este finantarea responsabila. Acesta este motivul pentru care oferim doar credite in Lei, cu dobanda fixa. Prin intermediul acestei noi oferte de refinantare, venim in intampinarea clientilor ce simt povara fluctuatiilor cursului valutar si ale dobanzii, din dorinta de a le oferi conditii flexibile si transparente de creditare, precum si predictibilitate in planul de rambursare”, a declarat Mihaela Nacu, Director Departament Credite la Citibank Romania.

Informatii suplimentare despre oferta de refinantare sunt disponibile la adresa www.citibank.ro sau la linia CitiPhone 0800801040.

***

Despre Citi
Citi, cea mai importanta companie internationala de servicii financiare, detine 200 de milioane de conturi de clienti in peste 160 de tari din lume. Prin intermediul celor doua unitati operationale, Citicorp si Citi Holdings, Citi furnizeaza persoanelor fizice, companiilor, guvernelor si institutiilor o gama larga de produse si servicii financiare, inclusiv credite si servicii bancare pentru persoane fizice, activitati bancare si de investitii pentru companii, garantii bancare si managementul averilor. Informatii suplimentare pot fi gasite la adresa www.citigroup.com.

Despre Citibank Romania
Citibank este prezenta in Romania inca din anul 1996 si furnizeaza produse si servicii financiare de inalta calitate companiilor nationale si internationale, companiilor mici si medii, sectorului public, organizatiilor non-profit si persoanelor fizice. Informatii suplimentare pot fi gasite la adresa www.citibank.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here