Ecaterina Andronescu mototoleste bancnote si le calca in picioare intr-o demonstratie in fata absolventilor de Politehnica

0
694
studenti

studentiLa ceremonia de absolvire a studentilor de la Universitatea Politehnica din Bucuresti, care a avut loc la Sala Palatului, rectorul Ecaterina Andronescu, a facut o demonstratie in fata proaspetilor ingineri. A scos o bancnota de 100 de lei si una de un leu si i-a intrebat pe cei din sala plina ochi daca le vor.

„Daaaa!”, striga corul celor din sala. „Dar daca le mototolesc?”, a continuat rectorul. „Le mai vreti?”. „Daaa!”, ii raspund studentii. „Dar daca le arunc pe jos si le calc in picioare?”, intreaba Ecaterina Andronescu si calca bancnotele de pe jos. Iar sala ii raspunde fara ezitare ca le vrea.

Ecaterina Andronescu: „Chiar daca uneori viata ne mai mototoleste, ramane valoarea pe care o avem”

Apoi rectorul Universitatii Politehnica din Bucuresti le arata celor prezenti care e morala demonstratiei. „De ce le-ati vrut? Pentru ca ele au valoare. Chiar daca uneori viata ne mai mototoleste, chiar daca uneori suntem si calcati in picioare, sa nu uitati ca ramane valoarea pe care o aveti si sa faceti cinste acestei valori”, le-a spus Ecaterina Andronescu absolventilor de Politehnica, dintre care sase, trei de la Facultatea de Automatica si Calculatoare, doi de la facultatea de Electronica si unul de la Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice, au terminat facultatea cu 10 pe linie. Ei sunt Marius Maruseac, Diana Andreea Popescu, Gheorge Sarbu, stefan Apostol, Radu Cristian Ionescu, si Roxana Melca, ii prezinta rectorul.

Cristian Tudor Popescu: In Romania valorile pot fi rupte in bucati

Absolvent de Automatica, editorialistul gandul Cristian Tudor Popescu a venit la ceremonie pentru a le vorbi tinerilor si a continuat pe linia inceputa de rectorul Politehnicii. Ecaterina Andronescu a mototolit banii si i-a calcat in picioare. „Daca ii rupea, ii mai luati?”, i-a intrebat Cristian Tudor Popescu pe proaspetii ingineri. De aceasta data, unii au spus ca da, altii ca nu. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here