Doua sectii ale combinanului Oltchim vor fi repornite

0
943

Alte doua sectii ale combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea vor fi repornite vineri, astfel ca aproximativ 1.200 de salariati au de lucru prin repornirea productiei în proportie de 30 la suta. Potrivit liderului sindical interimar Corneliu Cernev, la sectiile polieteri şi sinteze organice se fac ultimele probe, iar productia va fi reluata în cel mai scurt timp, dupa ce, la începutul lunii octombrie, a fost repornita sectia electroliza cu membrana si s-a început productia la sectia de propenoxid.

„Acum suntem in probe pentru a porni sectiile de polieteri si sinteze organice, astfel, incepand de azi (n.r. – vineri), aproximativ 1.200 de oameni sunt efectiv la lucru la combinat, ei sunt direct implicati la sectiile respective si personal CTC, auxiliar-transport de la aprovizionare care reiau si ei treptat activitatea prin repornirea productiei”, a declarat liderul sindical Corneliu Cernev.Potrivit sursei citate, prin repornirea celor patru sectii capacitatea de productie în combinat este de 30 la suta.

„Practic, prin repornirea celor patru sectii, suntem la 30 la suta din capacitatea de productie în stare de functionare. Asteptam acum ca guvernantii sa-si mentina restul de promisiuni, oamenii sunt cat de cat multumiti dupa ce au luat salariile pe luna septembrie, cei şase grevisti ai foamei au renuntat la aceasta forma de protest si toata lumea asteapta la sfârşitul acestei luni banii pe octombrie si banii pentru capitalul intreg de la lucru”, a mai declarat Corneliu Cernev.

Joi, angajatii de la combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea au primit salariile restante pentru luna septembrie, iar cei sase grevisti ai foamei au renuntat la aceasta forma extrema de protest.(MEDIAFAX)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here