Degivrare-incalzire-electrica.ro iti propune cele mai bune solutii pentru incalzirea locuintei pentru iarna

0
1385

Incalzirea electrica prin pardoseala reprezinta una dintre solutiile moderne pe care le puteti aplica si dumneavoastra in locuinta. Iosoli Impex va ofera prin intermediul site-ului incalzire in pardoseala electrica o gama de produse ce cuprinde si aceste sisteme de incalzire prin pardoseala pentru utilizarea in interior si multe altele, care se vor dovedi deosebit de utile pentru viata de zi cu zi.

Produse de inalta calitate numai de la IOSOLI IMPEX

Cei care se confrunta cu problema de a avea caldura insuficienta in locuinta, pot apela la incalzire in pardoseala electrica drept solutie pentru incalzirea locuintei, iar din aceasta gama de produse fac parte urmatoarele:

ARak Thin Bed Mats Twin covoras pentru interior cu o conexiune – indicat pentru toate suprafetele locuibile incepand de la camera copilului pana la bai. Usor de montat datorita placilor flexibile cu adeziv, putand sa suporte o temperatura de pana la 800C.

ARak Mono Thin Bed covoras pentru interior cu doua conexiuni – este un produs ideal pentru reamenajari sau renovari, fiind prevazut cu adeziv pe una dintre parti, avand o putere de incalzire de 180 W/m2. Disponibil si pentru suprafete mari unde se doreste sa se aplice un sistem de incalzire in pardoseala electrica.

ARak Laminate Thin Bed – special conceput pentru a fi montat sub parchet dar acesta nu mai este prevazut cu adeziv pentru ca este utilizat pentru suprafete uscate. Marele avantaj este acela ca poate fi demontat si montat inapoi in alta camera in functie de dorintele dumneavoastra.

Printre cele mai mari avantaje care insotesc sistemele de incalzire din catalogul nostru de produse, se numara distributia uniforma a caldurii, nu presupune sa realizati mentenanta pe perioada utilizarii ci se inregistreaza doar un anumit consum de energie si multe altele.

Incalzirea prin pardoseala electrica, solutia ta eficienta pentru incalzire

Toate produsele din aceasta categorie sunt de calitate germana, ceea ce inseamna ca sistemul are o durata de viata egala cu cea a cladirii. Incalzirea in pardoseala electrica, ofera o usurinta in montaj si prin disponibilitatea sa in diverse marimi iar avantajele nu se opresc aici.

Pentru mai multe date tehnice, puteti consulta site-ul nostru www.degivrare-incalzire-electrica.ro, unde cu siguranta veti putea gasi sistemul potrivit pentru locuinta dumneavoastra. Specialistii nostri va stau la dispozitie cu toate informatiile necesare despre produse dar si cu solutii pentru a putea beneficia de incalzire prin pardoseala electrica.

Ca si concluzie, se poate spune ca o astfel de instalatie este economica si nu presupune un efort considerabil din partea dumneavoastra, nici financiar si nici de montaj. Ofera o posibilitate pentru a va incalzi locuinta in mod eficient si personalizat in functie de necesitatile pe care le aveti.

Va asteptam pe site-ul nostru, mentionat mai sus, unde puteti completa formularul nostru de contact sau sa ne sunati direct la unul din numerele noastre de telefon 0722 50 77 99 sau 0737 21 33 12 iar specialistii nostri va vor contacta in cel mai scurt timp posibil. Comandati online si veti putea beneficia de toate avantajele pe care le aduce cu sine un astfel de sistem de incalzire prin pardoseala electrica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here