De ce sunt cursuri dans sportiv copii Brasov potrivite pentru copilul tau?

0
1296

Dansul le ofera copiilor o multime de beneficii. In primul rand, trebuie sa amintim despre distractie. Si copiii mai mici, si cei mai mari se bucura atunci cand petrec cateva ore de dans impreuna cu alti copii, instructorul de dans facand ca fiecare ora in parte sa fie o adevarata placere pentru cei mici. De asemenea, daca un copil va urma cursuri dans sportiv copii Brasov se va bucura si de alte avantaje pe care orice parinte ar trebui sa le cunoasca.

17 motive pentru care si tu sa alegi cursuri dans sportiv copii Brasov

Medicii sustin ca a frecventa cursuri dans sportiv copii Brasov este benefic pentru intregul organism. Iata lista celor mai importante avantaje de care se va bucura cel mic daca va indragi dansul sportiv:

– Dansul sportiv ii ajuta pe copii sa-si dezvolte in mod armonios scheletul, musculatura si postura. Astfel, prin dans se pot corecta mersul incorect, pozitia vicioasa a coloanei vertebrale, tulburarile de echilibru si tulburarile de tonus muscular;

– Este stimulata interactiunea cu ceilalti copii si se dezvolta in acelasi timp valorile sociale;

– Se invata un sistem de exprimare nou, vor intelege mai bine limbajul non-verbal si le dezvolta expresivitatea;

– Dansul dezvolta motricitatea copiilor, acestia isi vor constientiza mai bine corpul si vor putea sa-si controleze si sa-si educe miscarile;

– Dansul stimuleaza totodata cresterea, cat si dezvoltarea armonioasa a copiilor;

– Copiii se vor bucura de mult mai multa incredere in sine;

– Se va dezvolta si spiritul de competitie;

– Imunitatea celor mici va creste in mod considerabil;

– Creste si tonusul muscular;

– Sistemul osos se intareste pe zi ce trece;

– Dansul inseamna educatie si autocontrol;

– Prin dans copiii devin mai disciplinati si se face chiar si educatie muzicala, cultivandu-se gusturile;

– Dansul este cel care sporeste memoria copiilor, le mentine sanatatea si functiile sistemului nervos;

– Dansul dezvolta eleganta miscarilor;

– Se deprind bunele maniere prin dans;

– Tensiunile interioare sunt alungate practicand dans sportiv. Este eliminata furia, incordarea psihica, copilul devine mai calm si se detensioneaza;

– Prin dans creste increderea in sine, se socializeaza si se leaga noi prietenii, nu mai vorbim si despre faptul ca se poate descoperi un talent nativ care poate duce la performanta si gasirea drumului in viata inca de la varste fragede.

Urmeaza cursuri dans sportiv copii Brasov sustinute de catre Academia de dans

Toti parintii care doresc cursuri dans sportiv copii Brasov pentru copiii lor pot lua legatura cu Academia de dans. Astfel, cursurile de dans sunt sustinute de catre instructori si antrenori cu renume in Brasov atestati World Dance Council si International Profesional Dance Sport Council, dar si de catre Ministerul Tineretului si Sportului  si Federatia Romana de Dans Sportiv.

Unde sunt sustinute aceste dansuri? Exista 2 locatii de baza, Casa Venus sau Sala Festiva a Colegiului National de Informatica GRIGORE MOISIL. Cursurile tin cate 8 saptamani timp in care se invata 20 de ritmuri.

Varsta de la care se incep dansurile sportive este de 5 ani si toti copiii, indiferent de temperament, pot participa. Apoi, in functie de performante, se poate trece si la competitii nationale si internationale.

Pentru inscrieri ia negresit legatura cu Academia de dans din Brasov!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here