De ce preferă afaceriștii promoționalele UNIKA

0
1755

UNIKA este brand-ul deja cunoscut ca fiind cel mai mare producător de agende din piele naturală și ecologică în România, însă el nu s-a oprit aici cu producția. Realizează și produse promoționale, apreciate foarte mult de afaceriștii din diverse domenii. Promoționalele e-store au fost adunate într-o gamă largă care să ofere diversitate, stil, utilitate și bun gust.

Și apare întrebarea…De ce promoționalele de la UNIKA? D

e ce le preferă afaceriștii tocmai pe acestea? Există 3 motive principale: prețuri de producător, calitatea materialelor și aspectul deosebit al produselor. În plus, toate promoționalele pot fi personalizate, astfel că se transformă în materiale promoționale marketing.

O varietate de produse la prețuri de producător

Gama de promoționale e-store este extrem de diversificată, dar și atrăgătoare prin design-ul deosebit creat de maeștri UNIKA: accesorii birou, accesorii călătorie, accesorii laptop, accesorii telefon, brelocuri, etui ochelari, kit-uri cadou, mape pentru documente, portofele, portcarduri și multe altele. Lista poate continua. Principalul benefeciu de care afaceriștii se pot bucura este prețul. Pentru că este direct producător, UNIKA oferă prețuri accesibile companiilor și firmelor care doresc să achiziționeze promoționale de calitate pentru parteneri sau angajați.

Unul dintre produsele pretabile pentru firmele și companiile de succes ar putea fi, de exemplu, suportul pentru cărți de vizită. Este un accesoriu util, cu un design modern, care oferă posibilitatea afaceriștilor de a-și păstra cărțile de vizită într-o formă cât mai bună, fără a fi rupte sau pierdute. Produsul este potrivit oricărui “purtător” și poate fi achiziționat sub un euro pentru o cantitate de minim 300 bucăți, ideal pentru un give away oferit în orice sezon.

Suportul pentru carduri și cărți de vizită este realizat din piele ecologică dublă față, are dimensiuni închis 11×6.5 cm. Este slim și ușor de folosit, ideal pentru întâlniri de afa

ceri. Deci? Pentru cine să fie? Pentru angajați sau parteneri?

Calitatea materialelor

Fundamentul de bază al acestui brand este tocmai calitatea, după cum afirmă și CEO-ul UNIKA: „Brandul Unika s-a născut din pasiunea pentru arta frumosului, ca o fructificare a unor experiențe, cercetări și idei anterioare, ce au luat viață odată cu noi, s-au dezvoltat prin filtrul imaginației noastre, și crește alături de noi având ca fundament de bază calitatea și unicitatea mai presus de orice.” Nu doar vorbele afirmă această caracteristică, ci și produsele folosite și îndrăgite de clienți. Anual, mai multe branduri comandă de la UNIKA produse promoționale pentru angajații sau partenerii lor tocmai datorită rezistenței în timp dată de calitatea superioară a materialelor, cum ar pielea naturală.

Design deosebit

Accesoriile office realizate de UNIKA nu sunt realizate la întamplare, ci ele pornesc de la o idee, de la tendințe și se transformă în produse reale, destinate afaceriștilor și nu numai. Mai întâi se iau in calcul nevoile acestora, după care este ales design-ul. Brand-ul reușește întotdeauna să creeze produse cu aspect modern, iar din când în când realizează promoționale și pentru cei cu gusturi vintage sau tradiționale. Nu numai design-ul deosebit este cel care atrage, ci și posibilitatea de a personaliza. UNIKA folosește mai multe metode de personalizare moderne pentru a surprinde prin calitate și aspect, cum ar fi personalizarea prin emboss, prin timbru sec, print UV, serigrafie etc.

Cum ar fi să vă surprindeți partenerii de afaceri cu un etui pentru ochelari personalizat?

Așadar, dacă vă aflați printre afaceriști, încă nu e timpul pierdut să dați o șansă promoționalelor UNIKA. Sunt accesibile ca preț, rezistente în timp, utile, cool și pot avea un impact neașteptat de bun asupra partenerilor voștri. Puteți vedea toate produsele pe site-ul UNIKA, dar îi puteți vizita și în showroom. Mult succes în afaceri!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here