Dacia a prezentat primele fotografii ale modelului Lodgy. Afla mai multe detalii despre noua masina! (Foto)

0
710
dacia-lodgy-model-nou

dacia-lodgy-model-nouAutomobile Dacia a prezentat joi primele poze oficiale cu versiunea de serie a Lodgy, care va intra in fabricatie la uzina Renault din Maroc, fiind primul model al brandului romanesc care nu va fi produs si in tara.

Lodgy va fi prezentata la Salonul Auto de la Geneva din martie 2012.

Alaturi de poze, compania a facut publice si primele date oficiale despre noul model.Astfel, Lodgy este un vehicul de familie in versiuni cu 5 si 7 locuri si va fi dotat cu echipamente disponibile in premiera pentru Dacia, potrivit comunicatului producatorului auto.
dacia-lodgy-2

„Designul sau sugereaza un spatiu interior remarcabil pana la al 3-lea rand de scaune. Cu o lungime de 4,5 metri, Dacia Lodgy ofera un volum considerabil al portbagajului, inclusiv in varianta cu 7 locuri. Numele – Lodgy – care aminteste de englezescul „lodge”, este o trimitere directa la trasatura sa esentiala: capacitatea de a gazdui o intreaga familie si bagajele sale”, se arata intr-un comunicat al Automobile Dacia.Renault a prezentat la sfarsitul anului trecut o versiune de competitie a Lodgy, masina pilotata in luna decembrie la Trofelul Andros din Franta de pilotii Alain Prost, Nicolas Prost si Evens Stievenart.
dacia-lodgy-1

Lodgy este cel de al saptelea model din gama Dacia, dupa preluarea de catre Renault. Automobilul va fi produs in Maroc, alaturi de un alt un alt model Dacia, care urmeaza sa fie prezentat tot in acest an. Totodata, in toamna anului trecut, sefii Renault au decis sa mute o parte din productia modelului Sandero de la Mioveni la fabrica din Casablanca, Maroc, pentru a extinde capacitatea de productie a Duster. La uzina de la Mioveni, Dacia pregateste intrarea in productie a noii generatii a modelului Logan, programat pentru lansarea pe piata in toamna acestui an.

Parte a grupului francez Renault, Automobile Dacia a inregistrat in 2010 o cifra de afaceri 2,7 miliarde euro, in crestere cu 26,6% fata de nivelul obtinut in 2009. (Mediafax)

 

Sursa foto: Dacia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here