Cum te ajută articolele de unică folosință în pregătirea unei petreceri?

0
1097

În ultimii ani, cererea de produse de unică folosință a avut o creștere constantă, motiv pentru care diverse firme, precum Cleanexpert, îți pun la dispoziție diverse modele și tipuri de astfel de articole – de la farfurii, la caserole, boluri, pahare, tacâmuri etc.

În general, din ce în ce mai multe persoane aleg articole de cateringcând vine vorba de evenimente, în familie ori între prieteni, care depășesc un număr considerabil de invitați. De ce? Este mai la îndemână și mai ușor, în număr mare, să te folosești de produse dispensabile, care nu necesită curățare, ci pe care le arunci imediat după, comparativ cu o veselă din porțelan sau una din ceramică.

Dar de ce ar trebui să alegi articole de unică folosință?

  • O variantă economă

Unul dintre motivele cel mai des întâlnite când vine vorba de alegerea de vesela de unica folosinta este partea financiară. Dincolo de aspectul neimpresionant pe care aceste produse îl transmit, există avantajul că sunt ieftine, iar utilizarea lor nu necesită spălare, clătire ori depozitare ulterioară – care reprezintă alte cheltuieli. Mai ales în cazul unei petreceri, îți va fi mai ieftin să cumperi seturi de produse de acest fel decât să închiriezi veselă de la firme de catering ori să cumperi. Mai mult de atât, pentru sume infime de bani se găsesc în număr mare și cu ușurință în orice magazin, fie el online sau fizic.

Fie ele tacamuri de unica folosinta, fie veselă, aceste articole îți salvează foarte mult timp și energie. Nu mai trebuie să petreci următoarea zi de dimineață până seara în bucătărie spălând farfurii. Tot ce trebuie să faci este să ai pregătit un sac de gunoi în care să le aduni, iar mai apoi să le reciclezi!

  • Prezintă durabilitate în timp

Sună ironic să afirmi despre vesela de unică folosință că este durabilă, mai ales comparativ cu produsele din porțelan ori ceramică. Însă este adevărat! Deși se folosesc o singură dată, din motive de igienă, acestea sunt mult mai rezistente, nu se pot crăpa ori ciobi din neatenție sau izbindu-le de alte produse.

Dacă te gândești să dai o petrecere, nu trebuie să îți lipsească în casă seturi depahare de unica folosinta, tacâmuri sau veselă! Sunt ușoare, drept urmare pot fi transportate cu ușurință dintr-un loc în altul. Iar dacă din greșeală sunt scăpate, nu trebuie să te ferești de ele, pentru că nu se vor sparge sau crăpa. În acest fel, nu există posibilitatea unor întâmplări nefericite sau accidente.

În plus, nu trebuie să te îngrijorezi dacă printre invitați se află și câțiva copii, aceștia nu pot sparge setul tău preferat din porțelan și nici nu se pot răni în cioburi.

  • Versatilitate

Datorită noilor avansuri tehnologice, poți găsi tipuri variate de articole de unică folosință. Poate te-ai obișnuit cu tipicele farfurii albe. În prezent, poți găsi cercetând pe internet produse cu diverse modele, colorate mai mult sau mai puțin, cu o temă anume, elegante etc. Nu trebuie să te mai preocupi de cum vor arăta în fotografii sau cum vor reacționa invitații la vederea lor.

Pe lângă acestea, nu trebuie uitat una dintre cele mai importante calitățiale acestor tipuri de produse. Prezintă un nivel crescut de igienă, pe care nu îl regăsești la seturile din ceramică.

Magazinulde produse de curatenie Cleanexpertte salvează la nevoie! Este doar la un click distanță, tot ce trebuie să faci este să accesezi link-ul și să cercetezi cu atenție produsele pe care ți le oferă. Nu mai trebuie să petreci ore în șir în trafic să ajungi până la un magazin, poți face cumpărăturile de la tine acasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here