Cum arata o nunta de vis

0
2468

Alegerea restaurantului este una dintre deciziile-cheie in organizarea nuntii, deoarece acolo se desfasoara partea principala a celebrarii, programul de divertisment si cina de gala. Locul ar trebui sa combine un interior festiv cu o bucatarie decenta si un serviciu de inalta calitate, discret. Atunci cand alegi locatia, in primul rand, acorda atentie calitatii alimentelor si serviciilor, deoarece managementul profesional este cheia succesului unei nunti. Uita-te daca ai loc destul pentru dansul invitatilor si formatiei de nunta. Nu exista traditii in privinta meniului de nunta, si, ca atare, exista traditii familiale care se pot manifesta la astfel de sarbatori.

Bauturile

In strainatate in ajunul nuntii, oaspetii sunt rugati sa completeze chestionare online, in care sa precizeze tipul de alcool pe care il doresc. In mod traditional, la o nunta romaneasca avem tuica, vodca, coniac si vin. Sampania trebuie sa fie neaparat prezenta, chiar daca nimeni nu o bea in mod special. O alternativa la sampanie este cidrul natural, usor de tolerat, chiar si in sticle de 0,7 l. Cocktail-urile de obicei, nu se folosesc la nunta,  acestea fiind consumate in formatul petrecerilor, insa poti pune  bauturi de elita, cum ar fi whisky, bourbon sau tequila. Trebuie sa iei in calcul faptul ca un oaspete poate consuma o jumatate de litru de vodca sau coniac, sau un litru de vin. Asigura-te ca ai bauturi si pentru cei care nu consuma alcool.

Scenariul nuntii

Animatorul de nunta este persoana care creeaza atmosfera de sarbatoare si selectia lui trebuie abordata cu toata responsabilitatea. In primul rand, trebuie sa te intalnesti si sa discuti cu el.  De obicei, din primele minute de comunicare poti sa-ti dai seama cat de competent este. Poti, de asemenea, sa-l intrebi cat timp va putea sta la eveniment, deoarece acesta este lucrul cel mai important. Astfel, vei putea intelege nivelul lui de pregatire si profesionalismul. Daca oaspetii nu simt dinamica evenimentului, nunta nu va fi una de vis.

Fantani si focuri de artificii piro-muzicale

Culori bogate, focuri de artificii festive si efectele speciale spectaculoase, fac nunta speciala si luminoasa. Intr-o clipa vei putea crea o stare emotionala, atunci cand dintr-o data apare un accent spumant sau un nor de confetti.  Cu ani in urma, utilizarea pirotehnica si a efectelor speciale la nunta era foarte la moda. Astazi exista fantana din care tasneste apa in momentul taierii tortului, iar focurile de artificii de la finalul nuntii sunt deja clasice. Desigur,  este important sa se abordeze individual fiecare sarbatoare, sa se cunoasca stilul sau, sa se tina seama de dorintele noilor soti si sa se asigure accente pirotehnice de actualitate.

Nunta de vis si muzica din spatele ei

Muzica de la nunta ar trebui sa fie distractiva, iubita de oaspeti si memorabila. Nunta ideala este calculata dupa formula: un bun DJ plus un prezentator modern. Din ce in ce mai mult, alegerea se incadreaza exact pe aceasta compozitie. Multi abandoneaza vechile traditii cu formatii de nunta sau lautari si prefera doar cu un program activ si distractiv cu muzica live sau inregistrata. Iar daca  DJ-ul isi cunoaste meseria, tu vei fi cu oaspetii pe acelasi val.

 

Cadourile de nunta potrivite

Este ideal ca atunci cand invitatii te cunosc sa iti ofere cadouri potrivite pentru tine sau casa ta, intrucat le poti utiliza cu drag atunci cand ai nevoie. Spre exemplu, este la moda sa oferi o masa de toaleta prin care mireasa sa isi faca make-up-ul in fiecare zi. Utilizand masa de toaleta in fiecare zi isi va aduce aminte de tine.

 

Asadar, nu exista o reteta universala pentru o nunta de vis, dar aceste recomandari va pot indruma catre o nunta deosebita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here