Atenție la decizia de a cumpăra un inel de logodnă online!

0
1931

Prețurile la care diversele modele de inele de logodnă sunt puse la vânzare trebuie să recunoaștem cinstit că nu sunt deloc mici.

 

Se consideră că un astfel de inel special, simbolizând iubirea și care se oferă în mod tradițional când se face o propunere de viitoare căsătorie, costă în medie cam două – trei salarii lunare.

 

Oricum, oferta actuală este așa de variată, încât orice bărbat poate ca să aleagă pentru aleasa inimii lui un inel de logodnă cu un model deosebit, mai simplu sau cu o lucrătură de filigran, care să fie accesibil din punct de vedere financiar în ceea ce îl privește.

 

Valoarea materială a unei asemenea bijuterii de suflet este dată de materialul prețios de bază din care este confecționată, de tipul de piatră și modul în care este tăiată aceasta, de design-ul particular pe care inelul îl are, de unicitatea sa.

 

Cele mai populare inele de logodnă rămân tot cele tradiționale, formate dintr-o verigă subțire de aur galben, alb, roz, platină sau argint, pe care este montată o singură piatră prețioasă ori semiprețioasă (diamant, safir, rubin, ametist etc.).

 

Baza metalică pe care se montează piatra respectivă ar trebui ca să fie cât mai simplă cu putință, fără zorzoane inutile, tocmai pentru a putea scoate în evidență frumusețea pietrei centrale, inclusiv din punctul de vedere al strălucirii sale în lumină.

 

Multi se orientează spre un inel cu diamant, dar un asemenea giuvaier este destul de scump, motiv pentru care nu e înțelept a fi cumpărat de oriunde.

 

Obligatoriu el trebuie achiziționat dintr-un magazin de bijuterii respectabil, care oferă certificări cu privire la calitatea pietrei prețioase ce înnobilează inelul ales.

 

Mai nou, se pot comanda inele de logodna direct de pe internet, iar oferta este destul de tentantă în acest sens, deoarece ele pot să fie mai ieftine cu până la 20 – 25% decât acelea de același tip existente în magazinele de bijuterii clasice din oraș.

 

Bărbații care caută să cumpere online inele trebuie ca să deschidă bine ochii, deoarece prețul poate să îi orbească și să se aleagă cu un produs care prezintă fie o piatră falsă, fie un diamant de calitate inferioară, cu defecte vizibile.

 

A cumpăra un inel de logodnă de pe internet implică riscuri certe, de aceea, dacă fac acest lucru din lipsa de timp, comoditate sau pentru că așa îl pot cumpăra mai ieftin, trebuie ca să se orienteze spre un magazin online cu notorietate. Indicat ar fi ca acesta să fie o prelungire a unei firme care să aibă și magazine fizice, nu doar unul singur pe internet. Este bine să se discute despre experiența de shoping avută și de alți clienți ai magazinului respectiv (rețelele sociale le permit cu ușurință celor interesați ca să îi contacteze direct pe alți cumpărători de inele de logodnă).

 

Dacă apreciază că totul este în regulă, pot face comanda, mai ales în cazul în care acel magazin online de podoabe:

 

– oferă și garanții solide cu privire la calitatea materialelor din care este confecționată bijuteria de logodna aleasă;

– asigură siguranța transportului inelului la adresa indicată de client;

– oferă metode de plată convenabile;

– există posibilitatea de a returna inelul, dacă este necorespunzător calitativ sau nu arată precum în poza de prezentare de pe site.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here