Cu ce va fi prezenta Rubin la Print&Sign

0
707
rubi-print-and-sign

rubi-print-and-signMai sunt mai putin de doua luni pana la debutul marii expozitii Print&Sign, care va avea loc la Romaero Baneasa, in perioada 21-24 septembrie.
Rubin 2000 Import-Export Ltd.,

una dintre companiile expozante, isi asteapta clientii cu noutati dar si cu echipamente si materiale care s-au bucurat de mare succes anul acesta.
Vizitatorii vor descoperi la standul Rubin echipamente laser Trotec, materialele de Gravura Rowmark si Stampilele Trodat.
Rubin participa la Print&Sign dupa o perioada prospera. “Primul semestru al acestui an a adus companiei o crestere a activitatii cu 5%. Am castigat noi clienti atat de la start-up-uri cat si de la concurenta. Anul acesta am vandut un nou echipament laser Trotec – Speedy 500, singurul laser Speedy 500 in productie. Pentru semestrul 2 speram la o crestere de 5-10 % in comparatie cu aceeasi perioada a anului trecut iar in anul 2012 cred ca ne vom bucura de o crestere a activitatii, insa nu semnificativa”, declara Florin Radu Pantelimon, manager Rubin.
La Print&Sign s-au inscris companii atat din tara cat si de peste hotare. Vor fi prezente firme din Germania, Italia, Ungaria si Turcia, care vor testa pentru prima data piata de profil din Romania.
Expozitia Print&Sign, devenita deja o traditie pentru industrie, este organizata de Euroexpo Trade Fairs la Romaero Baneasa, in perioada 21-24 septembrie 2011, si se adreseaza tuturor segmentelor tiparului (offset, digital si flexo).
Mai multe detalii despre acest eveniment pot fi aflate accesand www.printsign.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here