Star Storage obtine certificarea SILVER Citrix Solution Advisor pe produsele XenServer

0
762

Star Storage, furnizor de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), anunta dobandirea noii certificari SILVER Citrix Solution Advisor pe produsele XenServer, consolidandu-si pozitia de partener Citrix Certificat in Romania.

Aceasta certificare confirma experienta si competentele Star Storage in implementarea de solutii pentru virtualizarea serverelor.
“Citrix XenServer permite consolidarea serverelor dintr-o companie prin virtualizarea acestora, aducand reduceri de costuri si o disponibilitate crescuta a aplicatiilor clientului. Prin folosirea Citrix XenServer se poate ajunge la o reducere a costurilor IT cu 50% sau chiar mai mult. in timp ce consolidarea serverelor este adesea factorul hotarator pentru virtualizare, organizatiile pot avea beneficii care se extind dincolo de scaderea numarului de servere din infrastructura IT, cum ar fi un management simplificat al infrastructurii, securitate si disponibilitate crescute etc. Obtinerea statutului de SILVER Citrix Solution Advisor pentru produsele XenServer este doar un pas in relatia noastra cu Citrix, fiind rezultatul certificarii echipei tehnice Star Storage pe aceste produse. Foarte curand vor urma certificari similare pentru produsele XenDesktop si XenApp. Investitiile pe care Star Storage le face in permanenta in instruirea si certificarea personalului tehnic sunt unul dintre cele mai importante elemente ale strategiei noastre, pentru a continua sa oferim clientilor serviciile de calitate cu care i-am obisnuit de-a lungul celor aproape 11 ani de existenta.” declara Radu Isaia, Presales Director, Infrastructure Solutions & Data Center Services, Star Storage
Virtualizarea  permite centrelor de date sa se adapteze cu usurinta cerintelor IT in continua evolutie. Ca exemplu, XenServer creeaza o infrastructura virtuala perfect integrata cu mediile de stocare existente. Acest lucru reduce semnificativ cantitatea de timp necesara departamentului IT pentru a raspunde solicitarilor venite de la utilizatorii finali.

Solutiile de virtualizare oferite de Star Storage faciliteaza transformarea si eficientizarea managementului infrastructurii IT din cadrul organizatiilor. Servelere devin astfel masini virtuale dinamice, care pot fi gestionate, dimensionate, securizate si protejate cu o viteza si o eficienta sporita, in functie de cerintele existente la un moment dat, prin folosirea tuturor resurselor de infrastructura disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here