Crestere cu 21% a cifrei de afaceri pentru Novensys in primul trimestru

0
705

Bucuresti, 25 iunie 2012 – Novensys a inregistrat in primul trimestru al acestui an o cifra de afaceri de 4,4 milioane de euro, cu 21% mai mare fata de perioada similara a anului trecut.

Rezultatul se datoreaza atat diversificarii solutiilor oferite, prin lansarea de noi solutii si aplicatii, precum si castigarii unor clienti importanti: Altex, Everet, Den Braven, Primagra, GDF Suez, E.ON IT Romania,  Marcom, Provident, RAYCAP.

Astfel, au fost incheiate contracte noi de implementare si de upgrade ale solutiilor Microsoft Dynamics (NAV 2009, AX 2009, AX 2012, CRM 2011), LS Retail, solutii si tehnologii Oracle, precum si hardware specializat (terminale mobile, POS, cantare industriale, servere si infrastructura wireless).

Novensys avea la sfarsitul lunii martie un numar de 230 de angajati. Cifra de afaceri cu care compania a incheiat anul 2011 s-a ridicat la 28 milioane de euro, in crestere cu 40% fata de anul 2010.
Pentru mai multe informatii despre Novensys puteti vizita www.novensys.com sau puteti contacta: Cristina Dima, Corporate PR Manager, tel: 0736.900.221 Mail: [email protected]

Lucruri care vorbesc despre noi – Suntem de mai bine de 15 ani alaturi de afaceri romanesti si regionale, cu solutii informatice care raspund prompt nevoilor de business. Avem un portofoliu complex de solutii perfect integrabile care se adreseaza unei arii mari de industrii, cu focus pe: Retail, Distributie, Transport&Logistica, Productie, Servicii Profesionale si Utilitati. in plus, oferim solutii inteligente si pentru alte industrii din Romania ca: Automotive, Servicii Financiar-Bancare, Guvernamental, Telecom, Servicii medicale si farmaceutice etc.
in acest timp am dezvoltat parteneriate de incredere cu cele mai mari nume ale industriei de IT&C: Microsoft, Oracle, IBM, HP, CISCO.
Raspundem cerintelor de mobilitate cu cele mai performante produse software si hardware de la parteneri de renume international ca: Motorola, Psion, Panasonic, Datalogic, Zebra, Ortec, Avery Berkel, Custom, Datecs, Tally Genicom, Printronix si Datamax-O`Neil.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here