Ponta s-a saturat de scandal: Opriti-va, ajunge! A fost o saptamana cumplita de razboaie

0
717
ponta

pontaPremierul Victor Ponta i-a replicat unei jurnaliste care l-a intrebat despre scrisoarea trimisa Guvernului de catre presedintele Traian Basescu, spunandu-i: „Doamna, opriti-va o secunda, va rog frumos. Ajunge! A fost o saptamana cumplita de razboaie, de suparari”.

El a precizat ca in saptamana in curs doreste sa se ocupe de ceea ce asteapta oamenii de la premier, respectiv de probleme economice care ii privesc.

„Doamna, opriti-va o secunda, va rog frumos! Ajunge! A fost o saptamana cumplita de razboaie, de suparari. Saptamana aceasta vreau sa ne apucam de ceea ce de fapt asteapta oamenii de la noi . Vreau sa vorbesc cu colegii mei ce avem de facut in zilele urmatoare din punct de vedere economic. Asta am si facut de altfel inainte de aceasta intalnire, m-am vazut cu ministrii de resort, pentru ca, dupa cum ati vazut, saptamana trecuta, vineri, boardul FMI in unanimitate a aprobat scrisoarea noastra de intentie – deci un semnal pozitiv de care aveam foarte mare nevoie”, a spus Ponta.

El a adus in discutie situatia de la Hidroelectrica, unde Guvernul a dat toate mesajele ca lucrurile se „curata” de cele rele si ca aceasta companie va reveni.

” Trebuie sa ne tinem de cuvant si trebuie sa mergem cu restructurarea mai departe la societatile comerciale cu capital de stat, cu management privat. Trebuie sa vedem cum facem pana joi sa imbunatatim tot ce tine de absorbtia fondurilor europene. Oamenii asteapta de la noi sa le spunem foarte clar ca isi pastreaza locurile de munca, ca cream alte locuri de munca si ca din toamna Romania, spre deosebire de alte tari europene, are stabilitate si speranta din punct de vedere economic”, a spus Ponta.

El a subliniat ca nu vrea sa discute despre batalii politice.

„Restul – batalii, razboaie – pentru mine acuma chiar trebuie sa fac ce asteapta oamenii de la mine ca prim-minstru. Eu vreau sa fac ce oamenii asteapta de la primul-ministru: sa ma ocup de locurile lor de munca si de situatia noastra economica. Restul – scandaluri, certuri, cu presedintele, cu altcineva, nu vreau sa discutam”, a spus Ponta. Ponta a facut aceste declaratii la sosirea la sediul USL. (MEDIAFAX)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here