Construcții industriale din structuri metalice

0
1553

Staif Construct are toate instrumentele necesare pentru construcții industriale de centrele comerciale și de divertisment, piețe, magazine, pavilioane, hangare, depozite etc., folosind propriile sale facilități de producție și propriul personal de specialiști. Obiectele finite sunt 100% în concordanță cu soluțiile arhitecturale de planificare, precum și cu reglementările și cerințele. Aceasta oferă, de asemenea, o optimizare cuprinzătoare a costurilor, care este una dintre sarcinile  principale atunci când crează proiecte complexe. În timpul producției și instalării structurilor metalice, se ia în considerare și gradul de confort al vizitatorilor. Practic, oamenii adesea petrec mult timp într-un centru comercial, și în acest caz, nu ar trebui să le lipsească lumina și aerul.

Proiectarea complexelor comerciale și de divertisment

Proiectarea centrelor comerciale se realizează cu o analiză completă a sistemelor de mișcare. Distribuția fluxurilor umane ar trebui să fie uniformă. În plus, sunt luate în considerare particularitățile birourilor, spațiilor tehnice și ale depozitelor, astfel încât să îndeplinească pe deplin cerințele chiriașilor.

Echipa de profesioniști de la staifconstruct.ro include numai specialiști competenți specializați în producția de construcții industriale pentru centre comerciale și magazine de orice complexitate și de orice dimensiune. Pentru construcții industriale sunt angrenați tehnologi, arhitecți, planificatori, designeri, comercianți etc.

Citește și: Avantajele unui apartament în construcţii de blocuri noi

Noi tehnologii pentru construcții industriale

Un centru comercial modern este fie o structură prefabricată, fie monolită, cu guler de susținere. Pentru a accelera construcția industrială a unui complex comercial, cel mai adesea sunt  utilizate structuri metalice, în primul rând, pentru a crea un cadru solid. Pe acestea se fixează acoperișul, ferestrele, ușile și alte elemente externe. Pentru a crește siguranța la incendiu, construcția este supusă tratamentului ignifug și anticoroziv.

Clientul are capacitatea de a regla lățimea galeriilor și înălțimea plafoanelor. Acest lucru optimizează consumul de energie și economisește banii. În plus, în viitor, o construcție industrială poate fi modernizată fără probleme. De exemplu, pentru extinderea suprafeței totale, nu este necesar să închizi întreaga clădire a centrului comercial pentru reconstrucție.

Alte avantaje: timp minim de construcție, prețuri accesibile, rezistență excelentă, transport ușor (în comparație cu elementele din beton armat). De asemenea, instalarea nu necesită echipamente de ridicare specializate și costisitoare. Nici pentru condițiile de temperatură nu există cerințe.

Panourile sandwich pot fi, de asemenea, utilizate ca material de acoperire pentru construcții industriale. Se instalează rapid, au un strat excelent termoizolant.

Unul dintre principiile fundamentale și cele mai semnificative ale firmei de construcții industriale Staif Construct este cooperarea strânsă cu clientul. Dialogul cu clientul este cel care permite luarea în considerare a tuturor acelor dorințe pe care ar dori să le transpună în realitate. Firma derulează proiecte absolut unice, ținând cont de fiecare detaliu. În timpul consultării, specialiștii  identifică toate cerințele clientului în ceea ce privește planificarea, decorarea, designul interior și alegerea materialelor. De îndată ce datele sunt primite, termenii de referință sunt întocmiți împreună.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here