Ce este numerologia și ce știm despre astrologie?

0
1870

                                           

Numerele au valoare, atât numerică, cât și spirituală. Numerologia, în termenii săi simpli, este relația dintre un număr și natură să mistică atât la nivel individual, cât și la nivel mondial. Numerologia este, de asemenea, studiul valorii numerice a alfabetului.

Pentru a înțelege pe deplin limbajul numerelor sacre, nu este necesar doar să înțelegem istoria numerologiei și modul în care această afectează personalitatea noastră, este necesară și o scufundare profundă în toate manifestările sale diferite, care sunt: ​​portretul numerologiei, numerologia nașterii (numărul zilei de naștere) , numărul drumului vieții, numărul atitudinii) și numerologia numelui (îndemnul sufletului, numărul personalității, numărul puterii).

ISTORIA NUMEROLOGIEI

În timp ce cuvântul numerologie nu a fost înregistrat în engleză până în 1907, ideile numerologice au existat de secole. Unele dintre primele înregistrări ale numerologiei au apărut în Egiptul antic și Babilonul împreună cu China, Roma, Japonia și Grecia. Cu toate acestea, filosoful grec Pitagora a devenit tatăl numerologiei.

Pitagora a fost salutat în zilele sale pentru că a fost un filozof și un matematician strălucit. În timp ce o mare parte din viață lui Pitagora este învăluită în mister, fascinația să pentru numere este bine documentată; pasiunea l-a determinat să călătorească în Egipt pentru a studia numerologia caldeeana timp de douăzeci și doi de ani. Pitagora credea că lumea era construită pe puterea numerelor și că totul și orice ar putea fi tradus în formă numerică, de obicei în cifre simple. Ideea de atribuire a valorilor numerice a literelor este cunoscută sub numele de Sistemul numeric pitagoreic și este utilizată în numerologia modernă.

Semnificațiile numerelor pot fi văzute și în religie: 666 este asociat cu fiară, se spune că 888 îl reprezintă pe Isus și apoi există Sfânta Treime. Hanuka durează opt nopți. În Tarot, fiecare carte este numerotată, iar acele numere au semnificații unice. În tradiția chineză, numărul patru este asociat cu ghinion.

Citește și: O scurtă istorie a astrologiei

CE ESTE UN PORTRET NUMEROLOGIC?

Similar cu o diagramă natală astrologică, un portret numerologic este ghidul dvs. personalizat pentru viață. Îți dezvăluie punctele tari, punctele slabe și cine ai putea deveni. Gândiți-vă la asta că la o foaie de înșelăciune mistică. Spre deosebire de o diagramă natală, care folosește ora exactă, locul și ziua nașterii pentru a va calcula cu exactitate portretul, numerologia înclină puțin mai simplu. Un portret numerologic – cunoscut și sub denumirea de diagramă numerologică – constă din doar șase numere: trei numere calculate de la dată reală a nașterii (numărul de naștere, numărul caii de viață și numărul atitudinii) și trei numere extrase din literele numelui tău ( nevoia sufletului tău, numărul personalității și numărul puterii).

Multiplele cărți de numerologie și astrologie va pot fi de mare ajutor în deslușirea tuturor lucrurilor din domeniu.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here