Confort, eficienta, design, usurinta de a conduce

0
696

Noua generatie Mercedes-Benz Viano
Interior: confort si manevrabilitate mai avansate ca niciodata

Noul sistem de suspensie imbina confortul la rulare, usurinta de a conduce si siguranta activa
Motorizare: tehnologia eco BlueEFFICIENCY
Noul design evidentiaza caracterul independent
Stuttgart – Noua generatie Mercedes-Benz Viano ridica nivelul de referinta al confortului, calitatii materialelor si al eficientei in segmentul autovehiculelor comerciale usoare. Interiorul optimizat al habitaclului si al compartimentului pentru pasageri redefineste standardele, lucru valabil si in cazul noilor motorizari, mai eficiente. Tehnologia unica BlueEFFICIENCY, ca dotare standard, asigura maximizarea eficientei consumului de combustibil si minimizarea impactului asupra mediului. Noul sistem de suspensie ofera confort, usurinta sporita in timpul sofatului si siguranta activa. in procesul de restilizare au fost preluate elemente din actuala gama de autoturisme Mercedes-Benz, conferindu-i unicitate noului model.
Interiorul: confort si manevrabilitate mai avansate ca niciodata
Noile tipuri de tapiterie imbunatatesc aspectul lui Viano si perfectioneaza functionalitatea intalnita la modelele precedente. Un element specific este sistemul impresionat de iluminare, bazat pe un nou concept de iluminare a compartimentului pentru pasageri. Acesta prevede lampi individuale pe baza de LED precum si unitati de fibra optica, intensitatea intregului sistem putand fi reglata dupa preferinte. Noile dotari optionale, cum ar fi sistemul de divertisment din bancheta din spate, sporesc confortul pasagerilor in calatorii. Atat soferul, cat si pasagerii se bucura de confortul noilor scaune cu tapiterie restilizata. Modernizarea habitaclului include printre altele noi butoane de control si un volan multifunctional cu patru spite. Toti pasagerii se bucura de nivelul considerabil diminuat al zgomotului.
Noul sistem de suspensie combina confortul la rulare, usurinta de a conduce si siguranta activa
Nucleul noii suspensii include o combinatie intre confortul la rulare, usurinta de a conduce si siguranta activa care duc siguranta manevrarii si confortul intr-o noua dimensiune. Atat axa din fata, cat si cea din spate au fost modificate in detaliu si au fost personalizate pentru fiecare model in parte. in consecinta, manevrarea este precisa, previzibila si sigura, oferind in acelasi timp de  performanta deosebita in ceea ce priveste confortul, rularea si zgomotul.
Sistemul de transmisie: tehnologia BlueEFFICIENCY extrem de precisa si economica
Eficienta exceptionala, cantitatile reduse de emisii poluante si consumul mic de combustibil sunt cheia noului sistem de transmisie. Pentru fiecare versiune, Viano raspunde reglementarilor EU 5 cu privire la emisiile de gaze. Emisiile de CO2 si consumul de combustibil pot fi reduse cu pana la 15 procente in comparatie cu modelele precedente, luand in considerare cifrele statistice.
in paralel cu ingineria sofisticata a generatiei actuale de motoare Mercedes-Benz de patru, respectiv sase cilidri, rezultatul este generat de tehnologia BlueEFFICIENCY, dotare standard a noului Viano. Aceasta include activarea la comanda a majoritatii mecanismelor, un sistem start/stop ECO si anvelope optimizate. Noua transmisie cu sase viteze, in combinatie cu toate motoarele diesel de patru cilindri, contribuie la reducerea emisiilor si consumului de combustibil. Cele sase trepte de viteza permit o tractiune excelenta la viteze mici si turatii mari, reducand consumul de combustibil.
Motoarele silentioase de patru, respectiv sase cilindri, diesel si pe benzina variaza  de la 100 kW (126 CP) la 190 kW (258 CP).
Noul design evidentiaza caracterul independent
in ceea ce priveste exteriorul, noua generatie Mercedes-Benz Viano se diferentiaza de modelele precedente prin noul design distinctiv al farului, care aminteste de actuala gama de autoturisme Mercedes-Benz, precum si prin modernizarea partii din spate. Aceste detalii ii confera noului Mercedes-Benz Viano un caracter mai independent ca niciodata.
Mai multe detalii despre Mercedes-Benz se gasesc la adresele www.mercedes-benz.ro si www.media.mercedes-benz.ro.
Contact:
Gabriel Craciun
[email protected]
+40 21 2004 523

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here