Conectarea la noutatile legislative din 2016: Fiscalitate 24.7

0
915

Anul 2016 vine cu o serie de noutati in domeniul fiscal. Peste 120 de specialisti din managementul economic, care doresc sa fie la curent cu tot ceea ce inseamna reglementari in acest domeniu sunt invitati sa participe la evenimentul Fiscalitate 24.7, ce are loc la Cluj-Napoca, in data de 11 februarie la The Office.

Companiile au oportunitatea de a-si desemna specialistii din compartimentele economico – financiare pentru a participa la conferinta unde sunt dezbatute teme de fiscalitate. Evenimentul este dedicat directorilor economici si financiari din institutiile de stat, dar si din mediul de afaceri privat.
De asemenea, contabililor, auditorilor si, nu in ultimul rand , managerilor care trebuie sa fie la curent cu tot ceea ce inseamna procesarea datelor cu caracter economic.

O parte dintre temele abordate in cadrul evenimentului Fiscalitate 24.7, organizat de Libero Events, fac referire la modificarile noului Cod Fiscal, litigiile fiscale, optimizarea si planificarea fiscala, noutatile legate de TVA aplicabile in 2016, dar si la impozitele si taxele pe cladiri Cluj Napoca.
Conferinta este sustinuta de specialisti ai unor companii de consultanta cu renume, iar dintre acestia amintim de Ionut Sas, director consultanta financiara, PwC Romania, subsidiara companiei PwC – unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata serviciilor profesionale la nivel global.

Cel de-al doilea speaker prezent la evenimentul Fiscalitate 24.7 este Izabela Stoicescu, Tax Senior Consultant la tuca Zbarcea & Asociatii Tax SRL, specializata in consultanta fiscala privind TVA, accize si taxe vamale, dar si in consultanta legata de aspectele procedurale care intervin in relatia contribuabil – organe fiscale. Anterior, Izabela a fost consultant in cadrul Deloitte Romania.

De asemenea, a confirmat prezenta si Florentina Susnea, Managing Partner, PKF Finconta, cu o experienta de 25 de ani in fiscalitate, din care 6 ani in sistemul public – ANAF. Florentina este si membru CECCAR si CAFR si Vicepresedinte al Camerei Consultantilor Fiscali din Romania.

Maria Popa este Tax Manager si o recomanda experienta sa de mai bine de 20 ani din domeniul fiscal, dintre care 11 in sistemul public – ANAF. Multiplele proiecte profesionale in care a fost implicata de-a lungul carierei o ajuta sa gaseasca solutii rapide in rezolvarea spetelor analizate.

Nu lipsit de importanta este cadrul desfasurarii conferintei care reuneste peste 120 de specialisti din managementul economic unde cei prezenti vor putea impartasi experiente de succes. Inscrierile se fac pe site-ul evenimentului: www.fiscalitate24.ro.

Acest eveniment se afla sub semnatura Libero Events, agentia de evenimente B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Digital Travel Forum, Architecture Conference & Expo, Software Architecture Day,  Java Day, Agile Day, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar si targuri: Touristica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here