Peste 50 de companii va asteapta la Bucovina Construct si Imobiliare!

0
536
ccisv

ccisvCamera de Comert si Industrie Suceava in parteneriat cu SHOPPING CITY SUCEAVA, Consiliul Judetean Suceava, Prefectura Suceava, Asociatia Producatorilor de Materiale de Constructii din Romania si Asociatia Romana pentru Promovarea Constructiilor de Locuinte cu Tehnologii Rapide de Executie – APROCOR,  organizeaza a XIII-a editie a targului national de constructii BUCOVINA CONSTRUCT

 SI IMOBILIARE SUCEAVA 2010.

Evenimentul, ce se va desfasura in perioada 20-24 mai 2010, la Shopping City Suceava, a reusit sa adune peste 50 de companii de profil, din peste 10 de judete ale tarii, devenind un targ de traditie pentru toti cei care activeaza in industria constructiilor. Manifestarea, eveniment de referinta pentru industria de constructii, este specializata in materiale, masini, instalatii si echipamente pentru constructii, imobiliare si servicii bancare, inclusiv oferte pentru “Prima Casa”.

Programul de vizitare al evenimentului va fi zilnic intre orele 10:00 – 19:00.

Pe data de 21 mai 2010, la City Gallery, din cadrul Shopping City Suceava, va avea loc Forumul Economic “Lemnul – un produs pentru dezvoltarea durabila a Bucovinei”, unde se vor dezbate urmatoarele teme:  Noi tendinte in piata materialelor de constructii – Dl. Claudiu Georgescu -Presedinte Asociatia Producatorilor de Materiale pentru Constructii din Romania; Se poate lemnul proteja la foc eficient si pe toatǎ durata lui de viatǎ?-Dl. Arh. Horia Nicolescu-Vicepresedinte Asociatia pentru Securitate la Incendiu; Acoperiri nanostructurate, ecologice, ignifuge si autoigenizante-D-na Alexandra Pica si Radita Gardu- Institutul de Cercetǎri pentru Acoperiri Avansate ICAA; Termoizolatii din fibrǎ de lemn de tip Gutex-Dl. Lukacs Lehel-elek-Natural Paint; Prefabricate din lemn cu sistem de cuplare rapidǎ-Dl. Ing.
Virgil Buturin; Case pe structrura de lemn tip Timber FRAME – Dl. Mihai Steiciuc – Presedinte Moldsilva SA Suceava; Alte interventii sustinute de specialisti ai Consiliului Judetean Suceava, Prefecturii Suceava, Universitatii „stefan cel Mare” Suceava, Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta Suceava, Inspectoratului de Stat in Constructii Suceava, Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Suceava si Agentiei pentru Protectia Mediului Suceava. Programul forumului va fi 09:30 – 15:00.

 

Biroul de presa al CCI Suceava

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here