Compania Promo Seconda investeste 6 milioane de euro in complexul imobiliar DaCasa Residence

0
662

Compania Promo Seconda investeste 6milioane de euro in complexul imobiliar DaCasa, constructia urmand sa fie finalizata la finele lui 2013.  DaCasa Rsidence este unul dintre cele mai noi complexuri rezidentiale din zona Capitalei, urmand a fi finalizat in 2013. Acesta va fi construit pe o suprafata totala de peste 23.000 de metri patrati, pe soseaua Chitilei,

la doar 10 kilometri distanta de Bucuresti si la 30 de minute de zona Universitate din Capitala. in acest fel, complexul este situat intr-o zona usor accesiibila si, in acelasi timp, departe de zgomotul orasului.

Noul complex rezidential va fi compus, la finalizarea lucrarilor, din sapte blocuri ce totalizeaza 147 de apartamente si 48 de vile trifamiliale.

„Confortul locatarilor DaCasa Resuidence este foarte important pentru noi asa ca am luat decizia ca acest complex sa cuprinda si un centru comercial de 800 de mtri patrat dar si o gradinita privata cu servicii de top”, a declarat Mauro Lufino, Directorul General al Promo Seconda.

Potrivit declaratiilor sale, suprafata apartamentelor variza de la 57 de metri patrati la 85 de metri patrati, locuintele aflate la parter dispunand, in acelasi timp, si de cate o gradina a carei suprafata variaza intre 14 si 91 de metri patrati. Pretul acestora este cuprins intre 42.500 de euro si 70.000 de euro, fiind astfel destinate atat persoanelor cu venituri mici si medii cat si celor cu venituri ridicate.

in ceea ce priveste pretul vilelor, Mauro Lufino sustine ca acesta incepe de la 91.500 de euro si poate ajunge la 105.000 de euro.

Vilele dispuse central au o suprafata construita de 123 metri patrati si dispun de cate o gradina de 67 metri patrati, iar vilele dispuse lateral ajung la 130 metri patrati si au o gradina de 125 – 135 metri patrati.

„Curtile vilelor vor fi separate de porti automate. in plus, fiecare imobil va avea inclus in pret si un loc de parcare dar si o boxa”, a mai spus reprezentantul companiei.

Vilele vor fi clasificate pe trei tipuri distincte, A, B si C, fiind formate din sufragerie, bucatarie si baie la parter, doua dormitoare mici,unul matrimonial si doua bai, precum si o terasa.

Potrivit datelor statistice prezentate, recent, de Institutul National de Statistica (INS), numarul locuintelor finalizate in primul semestru al anului 2011 a fost de 17.806 unitati, din care 10.181 de locuinte au fost date in folosinta in trimestrul al doilea al anului.

Numai putin de 27.167 de autorizatii de constrire pentru cladiri rezidentiale au fost eliberate in tara in primele opt luni din 2011.  Cele mai mari cresteri au fost inregistrate in zona de Nord-Vest (+ 334 autorizatii) si Bucuresti-Ilfov (+ 135 de autorizatii).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here