Colliers International a obtinut trei victorii la Gala Premiilor din Europa Centrala si de Est

0
621

Varsovia, 23 Aprilie 2012 – Colliers International a fost premiata in cadrul a trei categorii la Gala Premiilor CEE 2012: Agentia anului pe segmentele Industrial si Office, precum si Agentia de Property Management a anului. Castigatorii au fost anuntati in timpul celei de-a noua editii a Premiilor anuale din Europa Centrala si de Est CEEQA, organizata pe 17 aprilie la hotelul Marriott din Varsovia.

Gala a fost urmata de conferinta RealGreen dedicata cladirilor verzi, la care au participat lideri de afaceri precum si experti regionali si internationali din industrie.

 

Conform datelor din piata, Colliers a incheiat 25% din volumul total al tranzactiilor de inchiriere pe zona spatiilor de birouri la nivelul Europei Centrale si de Est, in calitate de reprezentant al chiriasului. In plus, compania a intermediat 43% din cuantumul tranzactiilor industriale. ”Sunt extrem de fericit si mandru de toate cele trei premii. Premiile CEE Quality Awards sunt de o mare importanta pentru noi, fiind votate de catre clientii nostri – le suntem recunoscatori pentru loialitate si increderea acordata. Este o onoare faptul ca putem contribui la succesul clientilor nostri”, a declarat Hadley Dean, Managing Partner, in Europa de Est.

Organizata de CEE Insight Forum, in asociere cu Financial Times, gala CEEQA a atras aproximativ 600 de invitati din 30 de tari. Premiile au fost acordate proiectelor, profesionistilor si companiilor de top din sectorul imobiliar din regiune. Premiile sunt acordate pentru realizari deosebite in afaceri, cu impact pozitiv asupra intregii piete imobiliare. Juriul este format din elita profesionistilor din industrie, reprezentanti ai unora dintre cele mai mari companii de real estate, precum si de parteneri internationali din Centrul, Estul si Sud-Estul Europei, cum ar fi dezvoltatori, investitori, banci si specialisti in consultanta.

Despre Colliers International Colliers International este unul dintre liderii globali in domeniul consultantei imobiliare, cu mai mult de 12.500 specialisti care lucreaza in 500 de birouri din 61 de tari. Subsidiara a FirstService Corporation (NASDAQ: FSRV; TSX: FSV si FSV.PR.U), misiunea Colliers este de a accelera succesul partenerilor sai, oferindu-le clientilor finali, dezvoltatorilor si investitorilor gama completa de servicii, de la brokeraj, property si asset management, project management, investitii si consultanta, evaluari si pana la studii de piata sau produse adresate bancilor.

Colliers International a fost aleasa Agentia Industriala a anului, Agentia Office a anului si Agentia de Property Management in urma Premiilor CEE Real Estate Quality Awards 2012, fiind a patra oara cand Colliers obtine recunoasterea acestei instituii de prestigiu. De asemenea, cel mai recent studiu anual realizat de compania Lipsey plaseaza Colliers International pe locul al doilea in lume ca brand de consultanta imobiliara. In Romania, Colliers International este lider de piata si ofera servicii complete de consultanta imobiliara. Mai multe detalii pe www.colliers.ro.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here