BCR Leasing lanseaza produsul “LEASING IN LEI”

0
598

Bucuresti, 23.04.2012 – BCR Leasing lanseaza, incepand de astazi, finantarea in sistem leasing in lei pentru companii si persoane fizice autorizate (PFA) care doresc sa achizitioneze autovehicule noi si second hand, precum si echipamente.

“Clientii nostri vor fi astfel protejati de fluctuatiile de curs valutar, precum si de diferentele de curs la achizitia bunurilor sau la achitarea ratelor. In plus, finantarea in moneda nationala, este un produs care completeaza excelent portofoliul nostru si care, in mod sigur, va fi foarte solicitat in urmatoarea perioada, avand in vedere tendintele economice”, a declarat Bogdan Speteanu, Director General BCR Leasing.

Noul produs “Leasing in lei” se acorda cu un avans de minim 15% si o perioada de finantare de pana la 60 de luni. Dobanda noului produs este, la momentul actual, una dintre cele mai competitive dobanzi din piata la categoria sa: 9,75% (variabila in functie de ROBOR la 6 luni) valabila atat pentru companii, cat si pentru PFA.

Persoanele si firmele interesate de produsul „Leasing in lei“ pot solicita informatii suplimentare, consiliere si simulari de calcul al ratelor, la numarul de telefon:
0372 178 800.
sau pe mail, la adresa: [email protected], precum si in agentiile BCR LEASING IFN din toata tara.

BCR LEASING IFN este prezenta pe piata romanesca de leasing din anul 2001, ca subsidiara a Bancii Comerciale Romane, parte a puternicului grup financiar central-european ERSTE Group. Cu o retea de unitati bine dezvoltata, compania ofera in prezent o gama completa de servicii de leasing financiar. BCR LEASING IFN este o companie orientata spre client, preocupata permanent de inovatie, calitate si de adaptarea produselor si serviciilor sale la cerintele pietei
***

Pentru informatii suplimentare:
Carmen Petcu
Sef Departament Dezvoltare Afaceri si Comunicare
BCR LEASING IFN
Tel. 0372 178 870
e-mail: [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here