Cod galben de ploi, vijelii si grindina pentru Bucuresti si 27 de judete, pana sambata

0
683
nori-innourat

nori-innouratAdministratia Nationala de Meteorologie a emis joi o avertizare cod galben de ploi cu caracter torential, intensificari ale vantului si grindina pentru Bucuresti si 27 de judete din jumatatea de est a tarii, valabila pentru perioada 9 iunie ora 12:00 – 11 iunie ora 06:00.

Potrivit avertizarii transmise de Administratia Nationala de Meteorologie, de joi, ora 12.00 si pana sambata, ora 06.00, in Maramures, Transilvania, Moldova, Dobrogea si cea mai mare parte a Munteniei vor fi averse cu caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului cu aspect de vijelie si se vor semnala caderi de grindina, iar cantitatile de apa vor depasi local 30 de litri pe metrui patrat si izolat 60-70 de litri pe metru patrat.

Meteorologii precizeaza ca in restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala pe arii restranse si pe intervale mai scurte de timp.
Judetele care de joi pana sambata dimineata vor fi sub avertizarea cod galben de ploi si vijelii sunt Teleorman, Giurgiu, Calarasi, Dambovita, Ilfov, Ialomita, Constanta, Braila, Tulcea, Prahova, Buzau, Arges, Valcea, Brasov, Covasna, Sibiu, Mures, Harghita, Bistrita-Nasaud, Maramures, Galati, Vrancea, Bacau, Vaslui, Neamt, Suceava si Botosani, precum si municipiul Bucuresti. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here