Coalitia nu este de acord cu anticipate, motivand ca procedura ar fi incheiata in septembrie

0
709
emil-boc-prim-ministru

emil-boc-prim-ministruLiderii coalitiei au concluzionat, luni, ca nu pot fi de acord cu organizarea alegerilor anticipate, pe considerentul ca o astfel de procedura, daca ar fi initiata, nu ar putea fi incheiata decat prin luna septembrie, au declarat agentiei MEDIAFAX surse oficiale.

Liderii coalitiei guvernamentale s-au intrunit, luni dimineata, in sedinta, pentru a discuta despre pozitia pe care o vor avea la sesiunea extraordinara a Parlamentului care va incepe luni, la ora 13.00.

„Liderii coalitiei nu sunt de acord cu ideea alegerilor anticipate, aratand ca aceasta procedura nu ar putea fi incheiata decat prin luna septembrie daca ar fi initiata”, au spus sursele citate, la finalul reuniunii. Parlamentul a fost convocat in sesiune extraordinara, pentru doua zile, in 23 ianuarie, de la ora 13.00 si in 24 ianuarie, de la ora 11.00.

Sesiunea extraordinara a fost convocata la solicitarea grupurilor PSD si PNL, in contextul manifestatiilor din strada. La dezbaterea din Parlament privind situatia politica actuala, care se va desfasura in 23 ianuarie, premierul Emil Boc va avea un punct de vedere, iar grupurile parlamentare isi vor exprima ulterior pozitiile. Premierul Emil Boc a salutat, sambata, intr-o conferinta de presa, convocarea sesiunii extraordinare a Parlamentului, el precizand ca Legislativul va intoarce pe toate fatetele situatia politica din Romania si aratand ca este de discutat daca e mai bine sa se declanseze alegeri anticipate. Opozitia va forta, la sesiunea parlamentara extraordinara, obtinerea unui vot in plenul reunit al Parlamentului privind demiterea Guvernului si declansarea alegerilor anticipate, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, liderului grupului PSD din Camera Deputatilor, Mircea Dusa. (Mediafax)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here