Banca Comerciala Carpatica crediteaza IMM-urile prin programul Kogalniceanu

0
879

Sibiu, 31 august 2011 –  Banca Comerciala Carpatica continua sa sprijine in mod activ IMM-urile, implicandu-se in Programul Guvernamental „Mihail Kogalniceanu pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii”  derulat de catre Agentia pentru Implementarea Proiectelor si a Programelor pentru IMM (AIPPIMM). Prin Linia de credit Kogalniceanu banca isi intampina clientii cu o oferta de creditare avantajoasa, menita sa sprijine mediul de afaceri.

Avantajele principale pe care le prezinta acest program constau in subvenționarea a maximum 70% din rata dobanzii aferente creditului pe care IMM-ul dorește sa il acceseze, dar nu mai mult de 6,5% pe an. Fondul National de Garantare a Creditelor pentru intreprinderile Mici si Mijlocii, va acoperi maximum 80% din valoarea creditului accesat, garanția nedepasind insa 100.000 de lei.

Linia de credit Kogalniceanu oferita prin intermediul Bancii Comerciale Carpatica aduce o serie de avantaje IMM-urilor solicitante:
– costuri avantajoase: comision de acordare, de maxim 1% din valoarea creditului si dobanda de 9,1%/an  din care 70% este subventionata de stat;
– banca nu percepe comision de analiza sau de neutilizare pentru aceasta facilitate de credit;
– finantare in valoare maxima de 125.000 lei/IMM/an
– perioada de creditare este de maxim 12 luni, cu posibilitatea de prelungire.

“Venim in intampinarea IMM-urilor cu o noua facilitate de creditare, oferind acest produs la costuri accesibile, care poate fi utilizat de catre firme pentru acoperirea unei game largi de cheltuieli, cum ar fi cele privind aprovizionarea, productia, desfacerea marfurilor, cele cu salariile si alte cheltuieli necesare desfasurarii activitatii curente. IMM-urile reprezinta o parte deosebit de importanta a economiei si daca reusim sa le impulsionam activitatea, ne vor aduce beneficii tuturor.” declara George Ciobanasu, Director General Adjunct al Bancii Comerciale Carpatica.

Inscrierile in cadrul programului Kogalniceanu pentru IMM vor incepe in 9 septembrie, la ora 1000. Formularul de inscriere va fi activ pe site-ul http://programenationale2011.aippimm.ro/.
Mai multe detalii referitoare la acest tip de finantare se gasesc in oricare dintre unitatile bancii din tara.

Banca Comerciala Carpatica este o institutie financiara cu capital social majoritar romanesc, ale carei actiuni sunt listate la categoria intai a Bursei de Valori Bucuresti.
Banca Comerciala Carpatica a fost infiintata la Sibiu in data de 15 iulie 1999. In prezent, Banca detine o retea teritoriala vasta de sucursale si agentii acoperind toate judetele tarii si Bucuresti. Produsele si serviciile financiare oferite de BCC sunt dintre cele mai diversificate si adaptate cerintelor clientilor persoane fizice, IMM-uri si Corporatii. BCC promoveaza inteligenta autohtona, capitalul uman si financiar, dovedind transparenta, operativitate si flexibilitate in rezolvarea problemelor partenerilor sai de afaceri.

Contact:
Banca Comerciala Carpatica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here