Clientii BCR folosesc serviciul de internet banking si pentru achizitionarea de produse bancare

0
520
bcr

bcrBCR a lansat un site dedicat serviciul de internet banking – www.24banking.ro
Bucuresti, 7 februarie 2011 – Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat site-ul www.24banking.ro, pentru a usura accesul clientilor la serviciul de internet banking.

Site-ul contine toate informatiile despre modalitatea de functionare, tranzactiile care pot fi efectuate, produsele care pot fi cumparate si despre comisioanele atasate Click 24 Banking BCR.   

“Noul site este un instrument de lucru foarte usor de folosit si care aduna in acelasi loc toate datele de care utilizatorii Click 24 Banking BCR au nevoie. Numarul clientilor BCR care folosesc serviciul de internet banking este in continua crestere, ca si numarul de tranzactii efectuate, de altfel. Din acest punct de vedere, lansarea unui site nou, care sa usureze accesul la informatie este cat se poate de firesc”  a declarat Elena Turda, Sef departament E Channels BCR.

Numarul de tranzactii efectuate prin serviciul Click 24 Banking BCR in 2010 a fost de 4,44 milioane. O crestere evidenta a avut loc in lunile noiembrie si decembrie 2010, cu 14% respectiv 31% fata de luna octombrie a aceluiasi an. Decembrie 2010 a fost prima luna in care s-a depasit nivelul de 500 mii tranzactii pe luna prin internet banking la BCR.   

Suma tranzactionata prin Click 24 Bancking BCR in anul 2010 a fost de aproape 11 miliarde lei. in luna octombrie 2010 a fost atins pragul de 1 mld lei tranzactionat, iar in decembrie acesta s-a dublat, la peste 2 mld lei.  
Aceasta crestere spectaculoasa se datoareaza in special valorilor plasate in depozitele deschise de clienti prin Click 24 Banking BCR ce au beneficiat de dobanzile promotionale in cadrul campaniei aniversare “BCR 20 de Ani”  

“Ce ne bucura si incurajeaza pentru dezvoltarea produsului in continuare, este tendinta clara, confirmata in utlimile luni ale anului trecut, a clientilor de folosi servciul Click 24 Banking BCR pentru o gama mai larga de servicii, care includ si achizitionarea de noi produse bancare, cum ar fi produsele de economisire si cardurile” a incheiat Elena Turda.

Prin utilizarea serviciului Click 24 Banking BCR, costurile sunt reduse cu pana la  75% fata de cele de la ghiseul bancii. De exemplu, pentru un transfer de maximum 1500 RON, clientii platesc 0,75 RON pentru un ordin de plata in lei catre beneficiar client al BCR; 1 RON pentru un ordin de plata in lei catre un beneficiar client al unei alte banci.

Pentru facturile platite catre furnizorii care au incheiat conventie de BCR, comisionul este zero. Lista acestor furnizori poate fi gasita in zona “Ordin de plata” prin optiunea “Sablon furnizor”.

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania, incluzand societatile de profil de pe piata leasingului, managementului activelor, pensiilor private si a bancilor de locuinte. BCR este banca Nr.1 in Romania dupa valoare activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 dupa numarul de clienti si banca Nr.1 pe segmentele de economisire si creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din Romania, dupa gradul de incredere al clientilor si dupa numarul celor pentru care BCR este principala institutie cu care fac banking.

BCR ofera gama completa de produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor si 668 de unitati retail localizate in majoritatea oraselor din intreaga tara cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din Romania pe piata cardurilor si a tranzactiilor bancare, clientii BCR avand la dispozitie cea mai mare retea nationala de ATM – peste 2.000 de bancomate si POS – peste 18.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti, precum si servicii complete de Internet banking, phone-banking si e-commerce.
Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17,4  milioane de clienti in cadrul a 3.200 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 30  septembrie 2010, Erste Group detinea active totale in valoare de 206,5  miliarde EUR, inregistrand un profit net de 736,8  milioane EUR si un raport cost/venituri de 48,7%.
BCR – Comunicare Externa
Tel. 312.00.56; Fax 313 0117
Ionut Stanimir, e-mail: ionut.stanimir@bcr.ro
Nicoleta Deliu, e-mail: nicoleta.deliu@bcr.ro

InfoBCR
Web: www.bcr.ro
Email: contact.center@bcr.ro
TelVerde: 0800.801.227 (apelabil gratuit din toate retelele nationale)
Twitter: @infoBCR

Sursa foto: Arhivafoto.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here