Cel mai important targ de turism din Romania isi deschide portile pe 15 martie, la ROMEXPO

0
625
romexpo-targ-de-turism

romexpo-targ-de-turismIn perioada 15  – 18 martie 2012, Centrul Expozitional ROMEXPO din Bucuresti isi va deschide portile pentru editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei.

Aflat la cea de-a XXVII-a editie, de primavara, evenimentul va reuni un numar record de participanti, peste 200, pe o suprafata totala de 15.000 mp. Manifestarea expozitionala este dedicata atat profesionistilor din domeniu, cat si publicului interesat de calatorii, vacante si programe de recreere.
Si in acest an, targul se bucura de o semnificativa participare internationala 28 de tari din toata lumea fiind reprezentate prin participari oficiale, de grup sau individuale. Astfel, timp de patru zile, la Romexpo, vor expune cele mai importante firme de profil, agentii de turism si tour-operatori, hoteluri si pensiuni, agentii de asigurari si banci, organizatori de congrese si turism de afaceri, organizatii patronale si asociatii profesionale, edituri si institutii culturale, dar si reprezentanti ai presei din domeniu: televiziuni, reviste, site-uri si blog-uri consacrate.
Cu aceasta ocazie, vor fi prezentate oferte de turism pentru sezonul estival, atat in Romania, cat si in strainatate: turism cultural, rural si de business, turism de tratament, destinatii exotice, croaziere, turism de aventura etc. Pentru un plus de impact, companiile participante vor prezenta sub conceptul “instant booking” oferte si discount-uri atractive, valabile doar pe perioada desfasurarii evenimentului.
Organizatorii au conceput si in acest an, special pentru publicul interesat, un bogat program de evenimente conexe – conferinte, seminarii, programe artistice, lansari de carte, prezentari de documentare, precum si expozitii de fotografie.
Targul de Turism al Romaniei este un eveniment organizat de Romexpo in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, ANAT – Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, FPTR – Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, ANTREC – Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural si OPTBR – Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania.
Targul se va desfasura in pavilioanele C1, C2, C3, C4, C5 si C6 din cadrul Centrului Expozitional ROMEXPO.

Programul de vizitare al expozitiei este urmatorul:
15 – 17 martie 2012 intre orele 10.00 – 18.00
18 martie 2012 intre orele 10.00 – 16.00
Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati site-ul dedicat evenimentului:     www.targuldeturism.ro

In aceeasi perioada cu Targul de Turism al Romaniei se vor desfasura si urmatoarele manifestari expozitionale:
TMA – Festival de spiritualitate, medicina alternativa si terapii complementare -www.tma-expo.ro
TaRG DE PRODUSE TRADItIONALE editia I, 2012 -Targ de produse cu specific romanesc – www.targprodusetraditionale.ro
IMM Forum  (14 -16 martie 2012), organizat in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania, Guvernul Romaniei, si AIPPIMM – www.imm-expo.ro

Contact si informatii:
Andreea Bordeanu – Specialist PR
Tel: 021 207.70.00 Int. 1113
Mobil: 0757.065.654
E-mail: [email protected]
www.romexpo.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here