CEC Bank va elibera sumele aferente despagubirilor beneficiarilor Legii 165/2013

0
1233

CEC Bank a incheiat cu Ministerul Finantelor Publice Conventia pentru aplicarea prevederilor Legii nr. 165/2013 privind masurile pentru finalizarea procesului de restituire, in natura sau prin echivalent, a imobilelor preluate in mod abuziv in perioada regimului comunist in Romania.

Astfel, incepand cu data de 01.01.2014, CEC Bank va elibera prin toate unitatile teritoriale sumele consemnate de catre Ministerul Finantelor Publice pe seama si la dispozitia beneficiarilor acestor despagubiri acordate in baza Legii 165/2013. Plata sumelor catre beneficiari se va efectua in baza actului de identitate valabil si a titlului de plata primit de acestia de la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor.

“Aceasta nu este prima actiune de despagubire derulata cu succes de catre Banca. Incepand cu anul 2008 si pana in prezent, CEC Bank a sustinut procesul de despagubire a peste 30.000 de deponenti cu sume in valoare de aprox. 700 mil. lei, in baza OUG nr. 156/2007 privind despagubirea persoanelor fizice care au constituit depozite la Casa de Economii si Consemnatiuni C.E.C. – S.A. in vederea achizitionarii de autoturisme”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank.

Informatii suplimentare despre produsele si serviciile bancii pot fi obtinute in orice unitate CEC Bank, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul www.cec.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here