CEC Bank lanseaza o campanie promotionala la Creditul pentru afaceri dinamice

0
759

Continuand politica de sustinere a segmentului IMM, CEC Bank deruleaza in perioada 04.11.2015 – 29.02.2016 o campanie promotionala la Creditul pentru afaceri dinamice, destinat finantarii activitatii curente. Pe perioada campaniei, produsul prezinta urmatoarele beneficii suplimentare:

reducerea cu 100% a comisionului de analiza;
reducerea cu 50% a comisionului de acordare.

Creditul pentru afaceri dinamice se acorda fara contributie proprie si cu o structura flexibila de garantii, pe o durata de pana la 48 de luni, cu posibilitatea de a beneficia de o perioada de gratie de maximum 18 luni. Totodata, prin intermediul acestui produs clientii isi pot refinanta creditele pentru activitatea curenta contractate la alte societati de finantare, avand astfel posibilitatea cumularii si gestionarii eficiente, printr-o singura facilitate, a angajamentelor de plata asumate.

“Prin lansarea unei campanii promotionale dedicate Creditului pentru afaceri dinamice, CEC Bank isi consolideaza pozitia de partener strategic al clientilor IMM, conform misiunii bancii. Venim astfel in sprijinul segmentului IMM, oferind o gama diversificata de produse si servicii competitive si avantajoase, sustinute de cea mai extinsa retea teritoriala la nivelul Romaniei”, a declarat domnul Radu Gratian Ghetea, Presedinte Director General CEC Bank.

Clientii CEC Bank beneficiaza de consultanta gratuita in ceea ce priveste pregatirea documentatiei de accesare a creditului. Informatii suplimentare despre acest produs de creditare vor putea fi obtinute in orice unitate CEC Bank, apeland gratuit Serviciul suport clienti la numarul de telefon 0.800.800.848 sau accesand site-ul Bancii, www.cec.ro, in cadrul sectiunii dedicate finantarilor persoane juridice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here