Guvernul Ponta a majorat salariile din Educatie inainte de a demisiona

0
779
bancnote-salariu

Guvernul Ponta, reunit in ultima sedinta, a majorat salariile din Educatie astfel incat intreaga marire prevazuta in acordul semnat cu sindicatele din acest domeniu sa fie de 25%, de la 1 decembrie, premierul demisionar apreciind ca cineva i-a atras atentia ca trebuie adoptat acest act normativ, informeaza Mediafax.

„Astazi am vrut sa facem sedinta sa va multumesc, dar si sa nu lasam ceva din ceea ce am facut nefinalizat. Noroc ca au fost altii mai atenti si mi-au atras atentia ca trebuia sa adoptam si actul normativ in baza acordului pe care l-am semnat cu cei din Educatie. il adoptam acum, in aceasta sedinta. in acest fel, Sanatatea si Educatia primesc ceea ce trebuiau sa primeasca demult”, le-a spus Ponta ministrilor, miercuri, in ultima reuniune a Guvernului.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca isi depune mandatul si ca spera ca demisia guvernului sau satisface cerintele oamenilor care au fost in strada, adaugand ca este nevoie de solutii rationale. Ponta considera ca supararea cetatenilor nu trebuie sa degenereze in violenta stradala, de aceea demisia Guvernului este cea mai oportuna solutie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here